- 17 Aralık 2008
- 33.426
- 25.952
- 3.013
Ahaa ulan sizin gibi boş beleş insanlar yüzünden forumdan soğuduk farkındaysanız??
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASIRET dedik,
oyle soguduk moguduk deme
ISITIRIZ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahaa ulan sizin gibi boş beleş insanlar yüzünden forumdan soğuduk farkındaysanız??
sinan oynamasın o zaman burnu sürtülsün önünde kim oynuyabilir![]()
Wes 1 yıldır oynadığı topla bizde bile oynamaz boşuna gaza gelmeyin.
Valla kupa maçında Linnes'e de geçerli not verdim normalde öyle bi beklentim yoktuLinnesden de aynı hamleleri bekliyorum biraz zamanı var ama riekerink şans verirse 3 4 haftaya daha da alışır ama cavanda var arkadan gelen
kafayı sıyırmış bu yöneticiler futboldan anlamıyolar sadece kendi çapında çalgı çengi oynasınlarValla kupa maçında Linnes'e de geçerli not verdim normalde öyle bi beklentim yoktu
bu çocuklar iyi fakat takımın omurgası bozuk,stoper merkez dmc ve forvet totalde 3 sağlam adam ile inanılmaz işlere imza atabiliriz
Nedense yeterli görüyor yöneticiler bu bozuk kadro mühendisliğini..
O yüzden o takımlar salak senden 7.5 milyoncuk çerez parasına bu oyuncuyu alamıyorlar.Bırak manuda barcada oturmuş kaliteli kadrosu olan o takımları geçenki maçta bize karşı bjk de oynasaydı görürdün gerçek wes i..Takım giderek kalitesiz oyuncularla doluyo hedefler küçülüyo avrupa yok motive olmasda zorlaşıyo kendini göstermeside..
Bırak manuda barcada oturmuş kaliteli kadrosu olan o takımları geçenki maçta bize karşı bjk de oynasaydı görürdün gerçek wes i..Takım giderek kalitesiz oyuncularla doluyo hedefler küçülüyo avrupa yok motive olmasda zorlaşıyo kendini göstermeside..
Önce senin gibileri gönderelim sonra gideriz.Soğuduysan bence gidebilirsin, iyi de olur yani.
takımın yetersiz olması wesley'in ağır oynaması anlamına gelmez.
wesley'de tıpkı selcuk gibi hantallaştı.
zaten ortasahanın en büyük sorunu hızlı oynayamama. ortadan atağa kalkana kadar rakip iki kere yerleşiyor.