Birara sallıyordum bu arkadaşa ama hak vermek gerek

Chedli tandemle iyi bile oynuyor

arada bir amatörce hatalar yapabiliyor ama 90 dk mucadele eden bir adam bir solbekten çok daha fazlası takım için

Acayip underrated bir adam. Benfica bu adami nasil olur da bu zamana kadar parlatip satamamis ben ona sasiyorum acikcasi.

Önüne gelen düz oyuncuyu 20'den pazarliyorlar. Adam tas gibi futbolcu.

Neyse iyi ya bize nasip oldu böylece. Keske Telles de kalsaydi ne güzel rahatca 6-7 sene kafamizi dinlerdik sol bekte ikisi rekabete girerdi.

Edit: Ayrica transfermarkt denen dandik site'de kendisnin degerinin sadece 2 Milyon € olmasi Carole reise yapilmis olan büyük bir hakarettir.

Son düzenleme:
bugün defansif anlamda pek iyi degildi. Nazarlik diyelim.

Acayip underrated bir adam. Benfica bu adami nasil olur da bu zamana kadar parlatip satamamis ben ona sasiyorum acikcasi.

Önüne gelen düz oyuncuyu 20'den pazarliyorlar. Adam tas gibi futbolcu.

Neyse iyi ya bize nasip oldu böylece. Keske Telles de kalsaydi ne güzel rahatca 6-7 sene kafamizi dinlerdik sol bekte ikisi rekabete girerdi.

Edit: Ayrica transfermarkt denen dandik site'de kendisnin degerinin sadece 2 Milyon € olmasi Carole reise yapilmis olan büyük bir hakarettir.

transfermarkt'ta halledilir :) tek derdin bu olsun.

İkinci vatanımın insanı bir başka yav.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu adam eski klübü için hüngür hüngür ağlayan birisi çok duygusal bir insan tam bize yakışan bir tip

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Dünya'da kıt olan mevkide daha iyisini bulmak zor. Nazar değmesin ara ara muazzam işler yapıyor

Geri
Üst Alt