dünya kadar para bayılarak aldığımız adamlar sakat olup yatarken bu adam nerdeyse bedavaya alınmışken aldığı yıllık ücret diğerlerine göre çerez parası iken bu adama sallamak büyük vicdansızlık !! mükemmel bir futbolcu değil kapasitesi bu ama elinden geleni iyi niyetle yapan bir adam ! maliyetine göre verdiği katkı gayet iyi ! yönetimin diarra yerine aldığı sözde king kongu sahada antreman yaparken bile görmedim ben !!!

Sabri oyundan çıktıktan sonra Gençler Carole'ün olduğu kanada yöneldi maçı izleyenler fark etmiştir. Eyyamcı cücü sağ olsun çaldığı düdüklerle iyice baskı altına aldı o kanadı. Önündeki Yasin 60'tan sonra dili dışarıda gezdiğinden yardım da alamadı hiç. Bir iki pozisyonda saçmaladı. Yine de geri dörtlüde en güvendiğim adam kendisi. İlk yarıda golden önce iki güzel servis yaptı Eren'e. 2 asist ile bitirebilirdi maçı.

thumb_big_FOTO_9736380_151020162046440000_R_SPO_20161015000000_aa-picture-20161015-9736380.jpg

elimizde ligin en iyi beki varken fazlasını istemeye gerek yok.

Kadroda alternatifi olmayan tek adam. 40 maç iyi oynamasını beklemek hayalcilik olur.

Savunmada saçmaladığı oluyor ama artık götürdüğü kadar. Topla birlikte flaş çıkışlara imza atabiliyor ama orta açamıyor. Bu konuda sıfır.

Fiyat-Performans olarak ligin en iyi 7-8 oyuncusundan biri.

Kadroda alternatifi olmayan tek adam. 40 maç iyi oynamasını beklemek hayalcilik olur.

Savunmada saçmaladığı oluyor ama artık götürdüğü kadar. Topla birlikte flaş çıkışlara imza atabiliyor ama orta açamıyor. Bu konuda sıfır.

Fiyat-Performans olarak ligin en iyi 7-8 oyuncusundan biri.

2 tane mis gibi orta acmisdi gecen mac, sanirim birini Eren degerlendirememisdi.

Carole efendiyi satmaya fitim, kendini daha fazla burda gelistirecegini düsünmedigim icin.

caroleun ortalarına kötü diyen üzgünüm ama gaydir

geçen sene 10 asistini yemişler adamın

Carole´in ortalari kötü felan degil. Carole icinde oldugu zaman, orta acamiyor ki. Carole ortalasin diye kurdugumuz bir oyun yok nerdeyse. Cizgiye depar attiginda topu alacagindan kendisi de hic emin olamiyor. Genellik ile özellik ile Bruma hic carole e bakmadan bile, iceri kat ediyor. Yasin´de 14/15´den beri atmiyor bu paslari, bekleri oyuna sokmak adina. Misal, özellik ile FB´de, su an bjk´de de yapmaya calisiyorlar, canerin ortalari hep hücumun bir variasyonu olarak geliyor gözümüze. Yani hazirlikli hep, canerin orada orta acacagi. Yani oyuncu da, bir nevi ne yapacagini bilmesi lazim. Carole hücum anlaminda oyuna entegre olamiyor.

Bizde ise simdiye nazaran en zayif oldugumuz konulardan biri hücum anlaminda, bekleri oyuna dahil edememiz. Carole´gibi sifira dahi inmeyi seven bir bek varken, eren gibi havada canavr bir forvet varken, bu büyük talihsizlik.

Carole bence clyide kaldirabilecek bir oyuncu. Çok seviyorum kendisini.

Carole-Sneijder-Selçuk çok kötü şu ana kadar Carole-Cavanda'nın hatasından bir gol yedik

Carole ve yine hata, cok yumusak, cok pozisyon hatasi yapiyor, gecen sezon bütün takim berbatti diye okadar bat miyordu göze, ama ne öne ne arkaya dogru dürüz yardim ediyor

Keske tek hatasi gol pozisyonunda olsaydi mac içerisinde. Genel olarak cok vasat bir devre cikartti defanstaki Cavanda ve Semih'e uyaraktan.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beklerimiz formsuz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol hariç iyiydi.Neden beğenmediniz ki bugün?Adam iki kişi arasından kafa topu aldı ve ayakta kaldı kontraatağa çıkardı takımı falan iyiydi

Geri
Üst Alt