Futbolculuğu ayrı konu ama tipi yüz ifadesi falan bana çok sempatik geliyor.

Profil resmi tercihimi kendisinden yana kullandım bu sebepten ötürü.

Ryan Donk iticiliğinin yanında bir Lionel Carole çekiciliği var :)

Bu adami eleştirin biraz da. Yaptığı hatalar görülmüyor nedense. Orta açmayı bilmiyor zaten bir de defansta da sürekli adam kaçırıyor.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yedekten öteye gidemez oda yillik ücretinden ötürü. galatasarayda ilk 11 oynayamaz gercekci olursak.

sag bekin halini görünce mecburen oynuyor iste mevkisinde adam yok

Son düzenleme:
Bu herifi deli gibi pohpohlayan, Alaba muamelesi yapanlar nerede

2 gol ortadan geldi, Carole'in durduramadığı ortalar

İkinci yarı Vrsajevic ona ful bek dersi verdi.

Pinto oynasa o da ders verirdi

İyi hoş ama defansif yönü abartildigi kadar iyi değil

Açık konuşmak gerekirse bugün adamların sağ bek oyuncusu içinden geçti adeta ama Carole genel itibariyle beğendiğim bir oyuncu, hele bu herifler daha iyisini alamayacağını düşününce zorlamanın anlamı yok.

En azından güven veriyor, top ayağındayken hata yapacakmış izlenimi vermiyor. Zaman zaman yapıyor ancak Sabri gibi her ayağına top aldığında tırsmıyorum. Hücumda da iyi işler çıkarıyor ancak defansı bariz yetersiz

Burda yazip elestirenler adam olsunda Selcuk,Sabri,Semih ve Hakani elestirsinler.

Bu sene sol bek bölgesinden kaç tane gol ve orta yedik ben saymaktan bıktım 15 golün 10 u ordan gelmiştir adam takip etmesini bilmiyor adam gelene geçene yol veriyor bir de hiç koşmayı sevmiyor gibi hareket ediyor otoban oldu orası otoban gelen geçen selektör yapıyor
iste_otoban_projesinin_detaylari_h6430.jpg

Son düzenleme:
Burda yazip elestirenler adam olsunda Selcuk,Sabri,Semih ve Hakani elestirsinler.
Bok gibi stoperlerimiz ,Carole'un 2 goldede yaptigi hatalari ortbas edemekleri ustune hatalar zincirine katildiklari icin elestirildi zaten, birazda baş mimara elestirileri yoneltirsek yerinde olacaktır.

Bu sene sol bek bölgesinden kaç tane gol ve orta yedik ben saymaktan bıktım 15 golün 10 u ordan gelmiştir adam takip etmesini bilmiyor adam gelene geçene yol veriyor bir de hiç koşmayı sevmiyor gibi hareket ediyor otoban oldu orası otoban gelen geçen selektör yapıyor
iste_otoban_projesinin_detaylari_h6430.jpg

aynende öyle

Bok gibi stoperlerimiz ,Carole'un 2 goldede yaptigi hatalari ortbas edemekleri ustune hatalar zincirine katildiklari icin elestirildi zaten, birazda baş mimara elestirileri yoneltirsek yerinde olacaktır.

serdar olsa yine önlerdi golü hava toplarinda cok etkili ve onun bölgesindeydi top ama ne yaziki tam bir ugursuzluk cöktü üzerine.
hele forumlarda konu edildikce dahada arti sakatanmasi, simdi birde diz dönmesini sIk sakatlanmasina baglayanlar olur ve verilen bonservisi söz konusu ederler.
istesekte serdardan verim alamayiz artik. aslinda sezonun en iyi transferiydi cünkü senelerdir stoperimiz yoktu ama söyle 5 mac üst üste yapamadi ne yaziki.
en iyi transfer diyorum cünkü kalite olarak erene filan bakince bu adamda is var diyorum ama artik zor.
brumayida böyle bitirme derdine ounuyordu forumlarda negatif hava olustura olustura, riekerinkin tek dogru yaptigi is onu gelistirmek oldu.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt