Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaç maçta bunun tarafından gol yedik.dikkat edin hic yerinde değil ,sol stoper gibi oynuyor,özellikle son zamanlarda hiç begenmiyorum,Telles ten.iyi demiştim yanılmışım
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerbahçe, Başakşehir, Osmanlı maçlarında doğrudan bu adamın hatalarından 10 pozisyon verdik. Bir 10 tane de Sabri veriyor. Selçuk De Jong zaten kız gibiler.
2 golde de bir numaralı hatalı bu adam diğerleri de yeterince elestirildi. Hep adam kaçırıyor arkasına kaç puan verdik bunun yüzünden. Telles de şov yapıyor portoda.
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Defans oyuncularımızı çok eleştiriyoruz ama sorun önde.Öndeki adamlar hiç yardımcı olmayınca arkada yapılan bütün hatalar defans oyuncularına patlıyor.Şu sistemde Ramos Silva Marcelo Alaba falan gelse sırıtır ve eleştirilir.bu tesasüf olamaz.
sorun sadece kerıl da degil iskelet bozuk,komple yanlis bir takımla karsi karsiyayiz,hücumda aheng yok,defans karman corman,orta saha moruk,kenarda td yok basta baskan yok yok yok yok ...........
İlk golde Bruma kapatmalıydı ortayı açan adamı. Maçın genelinde vasatın altında kaldı, ama yine de öncelikli sorunumuz değil, iki stoper lazım bize en başta.
Rahat orta açtırması en büyük eksisi hele bizde kafa vuramayan stoperler varken.. Onun dışında saha şartları ne olursa olsun rakip kim olursa olsun gayet iyi
aslinda is stoperde de bitiyor sol stoper yönlendirmeli.
öbür taraftada sag stoper sag beki.
ama orda hakan balta gibi sifirlari oynayan stoper oldumu buda ne yapacagini bilmiyor.
stoperemi yardim edim kenarami kacim derdinde.
İlk golde adamı boş bıraktı ikinci golde orta yaptırdı resmen izledi orda basması lazım... Yinede ne olursa olsun ben genel olarak beğeniyorum kendisini...
Gerçekten geldiğinden beri çok çok fazla gol yediriyor bize Carole iyi hoş güçlü ikili mücadelerde kendinden emin soğukkanlı filan ama kesinlikle hücumcu bir takımın sol beki olamaz kesinlikle
1)Hücum yapmasını bilmiyor topu al gördüğün ilk adama pas at Carole'ün bildiği tek hücum budur
2)Bruma içe kat ettiği zaman sol bekin bindirme yapması sıfıra inmesi lazım Carole orta sahaya yakın duruyor
3)Takım hücuma çıkarken Carole'ü iyi izleyin nereye koşu yapacağını bile bilmiyor şöyle bir boş boş hareket eder saçma sapan iş yapar
4)Galatasaray hücum yapmak zorunda bunun için rakibi sıkıştırıp defansı yeri gelecek orta sahaya kadar ileri çekecek Carole ne zaman ileri çıksa arkasına atılan her top gol oluyor geri döneyim kademeye gireyim mevkimi boş bırakmayım diye birşey yok
5)Ha iyi yanları yok mu var çok güçlü soğukkanlı yüksek kondisyonlu bir oyuncu
Kesinlikle +5m hertürlü teklife satılmasından yanayım ben Carole'ün hücumcu bir sol bek alınması taraftarıyım madem sadece Bruma ile hücum edebiliyoruz sol kanadını hücum olarak iyice güçlendiricen bunun çözümü budur
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.