ulan adam müslüman statüsündeymiş

kanım dahada ısındı reise. hemen şuracıkta sevişebiliriz

Haftalardir berbat, 1 degil 2 degil her mac sol kanattan verilen pozisyonun haddi hesabi yok.

Telles'den iyi diyen futbol izlemeyi bıraksın

Carole fiyatı açısından net iyi transfer ama hangi özelliği Telles'den iyi , bütün özellikleri geride vasat

Ayrıca bu oyuncunun yedeği yok ve geldiği zamanla arasında dağlar kadar fark var

Adam baktı yedeği yok bıraktı , ne kasacak zaten ilk 11 maaşı takır takır yatıyor

Geçen seneden beri ne oldu sana bilmiyorum ama leş oğlu leş performansı

Ne defans yapabiliyor ne hücum

Önünde Bruma tek kişilik ordu gibi oynadığı için Carole'ün defansı kötü ama iyi atak yapıyor diyordu herkes

Aha gördünüz o iyi atak yapan Carole'ü

Berbat. Adamı göz göre göre bıraktı.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Bizim topçular ne oluyor da mental anlamda bu kadar geriye gidiyor anlamıyorum. Eren de leş gibiydi.

son dklar toparladı.formsuz ve ciddiyetsiz.

genelde vasat oynuyordu da, bu maç hakikaten berbattı. zaten hücum aksiyonları sınırlı, bir de savunmada sürününce hiç çekilmiyor.
Adamın alternatifi yok ki, forma garanti gözüyle bakıp salmış kendini.

Bursa, Trabzon, Konya seviyesinde bir topçu.

fener maçından sonra aşağıya doğru serbest düşüşte.ilk 11 oyuncusu değil rotasyon oyuncusu olur ancak.

Orta yapmanın gol getirmeyeceğini düşünen bek.. Ne kendi yapıyo ne rakip yaparken müdahale ediyo.. Aşırı formsuz

mal gibi bakıyor yanından rakip oyuncu ceza sahsına girerken

böyle rakibini kovalamayan tembel futbolcu istemiyorum

karakterini sorgulucam bu dangalın bundan sonra

Kendine ceki düzen ver biraz, 1 mac olur 2 mac olur neyse de form durumu iyice free fall oldu.

Oglum kendine gel sokturtma gelen tekliflerine. Gideceksen s.git bizim asabımızı bozma

Geri
Üst Alt