Bu nasıl Fransız lan bildiğin kabileden kaçma bu

Adnan Polat döneminde Culio eli ayagi düzgün diye begeniliyordu. Bu da öyle iste. Takimin seviyesi yerlerde. Ortalama bir takimda bile oynamaz bu kazma

Ya adam bakti sabri gibi ise yaramaz adam dahi oynuyor ve gercek anlamda alternatifi yok oda birakti kendini. Saglam bir hoca ile böyle düsüs olmazdi ve hatalarini düzeltirdi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Tarihin en leşh performansını haftalardır geliştirerek devan ettiriyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim takimin defans hatti komple degismeli derken bosuna demiyorum. Bi tek carole belki yedek olmaliydi kalani cop!

Carole bu kadar övülecek oyuncu değildi ama aşırı yerilecek oyuncu da değil. Telles-Carole çok iyi ikili olurdu ama yolladık.

Ben hala söylüyorum maliyet/performans olarak gayet iyi. Ben bu konuda yönetimi eleştirmem. Nadir doğru transferlerden.

Sene sonu bir mucize olurda şampiyon olursak defans dörtlüsü komple değişmeli bence. ŞL için çok vasat dörtlü.

Valla defans dörtlüsü komple değişmesi lazım yıllardır söylemekten dilimizde tüy bitti

Önemli maclarda kötü maalesef.

Kimse kizmasin ama bu sezonun en kotu oyuncularimizdan biridir. Yeni solbek arayisi baslasin simdiden.

Kimse kizmasin ama bu sezonun en kotu oyuncularimizdan biridir. Yeni solbek arayisi baslasin simdiden.
Kim kızabilir ki,ancak art niyetliler ve futboldan anlamayanlar gecen yıl fena değildi bu yıl takimin en kötü ilk beşinde

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezona iyi basladi ama son 1-2 Aydir hayal kirikligi

Yedegi olmadigi icindir belki

yav hep söyledim Bruma'nın arkasındaki sol bek defansif olarak çok güçlü olsun diye Bruma adam akıllı hücum'a odaklansın diye
Carole defansif olarak hata yaptıkça Bruma 40-50 metre geri geliyor koşuyor kayboluyor adam

Hazard-Ronaldo'nun kullanıldığı gibi daha ekonomik kullanıcan Bruma'yı 40 defans 60 ofans olarak değilde 90-100 ofans olarak kullan Bruma'yı

Yıllarca Ştefan Radu'yu hep istemiştim artık yavaş yavaş yaşı geçiyor Terence Kongolo'yu isterim gerçekten
Defans olarak gayet sağlam öyle reaksiyonları iyi 1.88 boyuyla üstüne mükemmel sıçrıyor hava toplarına ilaç olur hızlanması iyi gidip ikiye birlere katılıyor filan

Bruma-Kongolo olsun derim sol kanat için

Geri
Üst Alt