Yediği çalımı ben halı sahada yesem kendimden utanırım. Profesyonel bir futbolcu, sol bekin yiyeceği türden bir çalım değil.

Şenerden o çalımı yediğinde pozisyonun gol olacağını valla hissettim. Bi defans oyuncusu nasıl duracağını bilmez mi? Öyle çalım yenmez

Arkadaşlar şunu anlayın, özbek denen cinsin aldığı hiçbir adamdan hayır gelmez ve gelmeyecek buna poldi de dahil. Yönetimde tek bir iş bilen adam gösterin bana, sadece Cenk Ergün transfer görüşmesi yapıyor yani biz ölmüşüz ağlayanımız Yok. Sene sonu bu gider başka carole gelir ya da Bursa'dan Emre'ye 4.5 verir yıllık da 2 verir getiririz. Eren gibi bir kazma Bile geldiğinde burada mutluluktan uçanlar vardı işte bu bizi gösteriyor dursun ile ne olduğumuzu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Inanilmaz düsüse gecti eskiden bukadar kötü degildi. Insallah teklif gelir hemen satilir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Çalımı yedi doğrudur, Galatasaray' da en fazla alternatif olur o da doğrudur ama bu maç özelinde önüne sol açık diye Sneijder' i koyan sivrizekalı, Carole' dan daha çok hatalıdır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

C-HoULpWsAU7dhm.jpg

3 tane fener macinda yaptigi hata ve yenilen goller, zaman zaman iyi oynasada, buyuk takim oyuncusu degil

dün sahadaki en rezil topçuydu

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sağ bekin sola doğru çalım atmasını engellemeye çalışan sivri zekalı sol bekimiz. Lan şaftı kayık adamın maçını hiç mi izlemedin ? O adam sola çalım atsa ne olacak ? Sol ayağı sıfır adamın sola çalım atmasını engellemek nasıl bir mantıktır. Lastik misin ?

5 milyon euro veriyorlarmış!!!! değil 5 milyon 100 bin euro bile etmez.serdar malının bonservisini ödemek için gül gibi telles'i sattık.

Ah Telles ah... Sen gittin, bu katıra kaldık.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu adamın bu sezon kaçıncı asisti acaba semih kardesiyle beraber temiz 6-7 asistleri var benim bildigim

Takımdaki en kötü vasat aptal topçu

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1.Ligde ki tüm sol bekler böyle TRT'den takip edenler bilir.

Geldiğin toprakları sevdiğimin.

sattı takımı bu,kötü değildi yoksa.defol lan.

Ozan isimli arkadaş bu adama dünyanın en iyi sol beki diyordu elestirmistik diye bizi kuş ilan etmişti nerde acaba kendisi ne düşünüyor?

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt