Bu sezon o kadar kritik hata yaptı ki Sabri'yi sol bekte oynatsan daha az hata yapardı

@Engin ŞİŞMAN @Mustafa Canaslan

Abiler gül gibi sol bekimizi yediniz bu çapsıza mahkum ettiniz bizi.

Reis de döktürüyor oralarda. Sol bek yetişmeyen dünyada keçi sakallı reis vardı elimizde.

Reis-meis değil o keçi sakal, Porto performansı pekçok futbolcu için yanıltıcıdır. Oradan top class bir kulübe gider de tutunabilirse o zaman haklı olursun bu dediğinde...

Mevcut kadroda Carole yerine Telles olsa daha iyi bir performans gösteremezdi. Gardı düşmüş rakiplere karşı birkaç bindirme dışında ne yapıyordu Allah aşkına?. Bu tükenmiş kadronun rakibin gardını düşürecek mecali de yok zaten. Savunmada panik, fiziksel direnci düşük, dengesi zayıf, orta yapmaktan aciz titreğin biriydi. Gitti diye badem gözlü de olmadı, sırma saçlı da...

Gitmesinin tek sebebi benim muhteşem futbol görüşlerimdir, Özbek biraderler sözümden çıkmazlar ve düşüncemde bir değişiklik olmadı yani:DD...

Reis-meis değil o keçi sakal, Porto performansı pekçok futbolcu için yanıltıcıdır. Oradan top class bir kulübe gider de tutunabilirse o zaman haklı olursun bu dediğinde...

Mevcut kadroda Carole yerine Telles olsa daha iyi bir performans gösteremezdi. Gardı düşmüş rakiplere karşı birkaç bindirme dışında ne yapıyordu Allah aşkına?. Bu tükenmiş kadronun rakibin gardını düşürecek mecali de yok zaten. Savunmada panik, fiziksel direnci düşük, dengesi zayıf, orta yapmaktan aciz titreğin biriydi. Gitti diye badem gözlü de olmadı, sırma saçlı da...

Gitmesinin tek sebebi benim muhteşem futbol görüşlerimdir, Özbek biraderler sözümden çıkmazlar ve düşüncemde bir değişiklik olmadı yani:DD...

Abi bir gün kabul edeceksin Telles iyi topçu. Hele bizim için bulabileceğimiz en iyi beklerden biriydi.

@Engin ŞİŞMAN @Mustafa Canaslan

Abiler gül gibi sol bekimizi yediniz bu çapsıza mahkum ettiniz bizi.

Reis de döktürüyor oralarda. Sol bek yetişmeyen dünyada keçi sakallı reis vardı elimizde.
z
bu parasızlıkta doğru karar buydu. 750 bin euro bundan iyisi olmaz telles de 7 milyonluk gül gibi adam değil kardeş onunda nasıl adam tutamadığını canlı/tv defalarca izledi gözlerim.

Abi bir gün kabul edeceksin Telles iyi topçu. Hele bizim için bulabileceğimiz en iyi beklerden biriydi.

Dediğimi yapabilirse ederim, gocunmam; o zaman forumdan uzaklaşmış olsam bile sırf haklılığını teyit etmek için girerim yine...

Ancak çok iddialıyım kendisi hakkındaki görüşlerimde, fizik-fundamental-zeka bakımından asla top class oyuncu olamayacağı kanaatimin arkasındayım...Topa/adama gitme, hava topuna çıkma/alanı kontrol etme, çalım/pas/dripling gibi tercihlerde tam bir çaylak özgüvensizliği gözlemledim kendisinde ve düzeltebilecek gibi de görünmüyordu...

Geçen sene baya iyiydi. Bu sene iyice mala bağladı ne iş anlamadım

Fransa 2.liginde oynar işte, ederi bu ilk geldiğinde biraz oynadı. Sonra baktı oynayan iş yapmıyor,salıverdi gitti.

Ben hayatımda bu kadar vurdumduymaz ve yeteneksiz bir bek görmedim. Modern futbolda bana göre en mühim mevki beklerdir. Beklerin kadar konuşursun. CL'de yarı finale kalan takımların beklerine bak hemen hemen hepsi elit seviyede. Muhtemelen şampiyon olacak Bjk'nin bekleri Adriano(alternatifi Caner) ile Gökhan. Başakşehir kadar olamadık yıllardır ne paralar harcadık sağ beke de adamlar 3 milyon Euro ile nokta atışı yaptı.
Riera/Telles - Eboue'den sonra gün yüzü göremedi o mevkiler. Bek konusunda ligdeki en kötü takımlardan biriyizdir sanıyorum. Beğenmediğimiz H.Ali ve Şener'i bize, Sabri ve Carole'yi fb'ye ver ligdeki sıralama epey değişirdi. Carole'de, bir bekten hücumda beklediğiniz özelliklerin hiçbiri yok. Bakın hiçbiri yok. Oyun kurma, top sürme, sıfıra inme, verkaç yapma, orta yapma, çalım atma hepsi 0. Bir bek, hücumun başlangıcıdır. Carole ise hücumda 0. Hücumda hiç olmadığı gibi de, rakip sağ bek ve kanatları maçın adamı yapma kabiliyetine haiz biri kendileri.

Bu takımda en öncelikli transfer yapılması gereken mevki, ne orta saha ne stoper ne de forvet. İki tane eli ayağı düzgün, tabanca gibi bek görmek istiyorum artık.

Son düzenleme:
Rezil bir solbek. Takım 10 kişi oynasa daha iyi. Bilirlerki solda adam yok, ona göre önlem alırlar.
Bu kadar kotu bir solbek görmedim. Gecmişte H.Balta, H.Unsal, Ergun, Telles, A.Riera, Victoria aklıma gelenler.. Bundan çok daha iyiydi. İlk fırsatta satılmalı.

Son dönemde iyice mala bağladı. Kendi kendine çalım atıyor.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Kara Oglan inanilmaz düsüse gecti insallah sezon sonu bir alicisi cikar satariz

Sezon başında reis, keşke aynısından sağda da olsa, kaptan olmalı gibi laflar ediliyordu, serbest düşüşe geçti resmen.

Geri
Üst Alt