Yollayın şunu Fransa'ya köyüne dönsün davarları otlatsın.

:asd22: Ulan Başakşehirin sol beki Clichy be

GS tarihinin en rezalet sol beki. yıllardır maç seyrederim bu kadar kötüsünü ilk defa görüyorum

afedersinizde hiç bir boka yaramayan adam.

GomUYgFk.jpg

Carole ben buldum ben internetten buldum fransa ikinci liginden aldım ucuza aldım pahalıya satıcam ben buldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

bir ara 5 milyon veriyorladı bu mala keşke satsaymışız zamanında..şimdi 1 bile veren çıkmaz

Carole'den beklenti belliydi zaten. Alınırken Telles'in yedeği olarak alınmıştı. Ancak Telles gidince bir anda 11 oyuncusu oldu. Haliyle beklenti yükseldi ama kapasitesi bu adamın.

Anadolu takımları seviyesinde bir oyuncu. Fazla kızmaya gerek yok kendisine ama oraya transfer yapılmasının şart olduğu bir kez daha görüldü.

Bu kadar vasat bir oyuncu izlemedim yakın zamanda. Her yaptığı iş hataydı sahada.

Buna ıslak odun banada zamanında desteklediğim için acı biber...

Top ayağımdan çıksın da ne olursa olsun diye bakıyor.İlk geldiği zamanlar böyle değildi özgüvenini kaybetmiş

geçen sene ligin en iyi sol beki derdim kendisine. bana da yazıklar olsun

Başakşehir ferhat öztorun ve eren albayrakı şutlayıp clichy i alıyor bizde tek solbek bu.Kamera şakası gibi bari ferhatı yuvasına geri çağıralım bundan iyidir.

Telles'i yollayıp bunu alan Dursun sabotesini güzel tamamladı.

geçen sene ligin en iyi sol beki derdim kendisine. bana da yazıklar olsun

Ben de ilk geldiğinde öyle diyodum hatta Telles le rekabete rahatça girebiliyodu..İçi boşaldı kasıtlı yapıyo diyesim geliyo o kadar kötü. Sorunu mu var gitmek mi istiyo maaşı mı az geliyo yoksa hep böyleydi bizmi göremedik bilmiyorum

Ben de ilk geldiğinde öyle diyodum hatta Telles le rekabete rahatça girebiliyodu..İçi boşaldı kasıtlı yapıyo diyesim geliyo o kadar kötü. Sorunu mu var gitmek mi istiyo maaşı mı az geliyo yoksa hep böyleydi bizmi göremedik bilmiyorum
Naniye dar etmişti kanadı. İçinde bi yeteneksiz yatıyomuş. Şu haliyle rizede oynamaz

Geri
Üst Alt