defansta sağlam saldırıyordu yeteneksizdi ama çalımda yemiyordu ne oldu buna? ilk geldiği zamanlardaki gibi değil.

Ilk sezonu ayakta duran adamlardan birisiydi. Gece sezondan beri sonbulmayan bir düsüse gecti.

Sempatik sessiz adam severim kendisini ama dehlenmeli mutlaka.

Yahu biz bu adamdan öyle şeyler bekliyoruz ki inanılmaz. Bu adam 2 ligden geldi. Ve neden orada oynadığıda çok net belli oldu.
Galatasarayda başkan ve yöneticileri, scoutta görev alan adamları ıslak odunla döveceksin.

Carole'a gösterilen tepki yanlış bence. Adamın kalitesi belli, fazlasını istiyoruz.

Galatasaray ilk 11'inde oynatmak için Carole'u bu takıma getirenler suçlu bana göre.

Abi futbolcular ne kadar kızsakta aslında bana göre suçlu onlar değil. Karol şuan amatör lig seviyesinde bir adama döndü, bunu görecek önce takımdan kesecen, sonra da sepetleyecen, bu kadar basit ya al abi u-17 -u20'nden bek al koy takıma bundan kötü mü olaxak? Asla. Carole kim lan! Herif sağını solunu bilmeyen mallarla yarışır ahmaklıkta.

trash-image-485x250.jpg

GSC App VIP Edition 1.0 ™

At filan mı tepti lan seni küçükken? Hayır, bir insanın bu kadar aptal olması için extra olayların yaşanması gerek çünkü.

nerden nereye zamanında dünyanın en iyi solbeki diye abartılı övgüler yapıyordum ne hale geldi şuan futbolcu bile diyemiyorum bu denli topçu düşüşü ilk kez görüyorum.

Herif o kadar kötü ki selcuktan bile kötü düşünün

Seni parodi olarak mi gonderdiler bize ne bicim topcusun sen....

Geri
Üst Alt