BAL liglerinde degerlendirilmeli

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

İki maçın da en kotusuydu.

Bruma gitti kanadi iyice çöktü , şapka gitti kel göründü tam anlamıyla. Şu haliyle ilk 11 başlayacağına 3 lu çıksak daha iyiydi

Sol ayagi olmayan sol bek gibi oynuyor, bu arada sag ayagi da yok. Nasil bizde oynar hayret eder insan vallah.

20228287_1529109987145302_690529950596569207_n.jpg

Kendisini toparlar umarim kendide utaniyordur su son Osturs macindan. Temiz karakterli gercek bir pro ama cok tembel. En azindan savunmasini gelistirebilirdi 2 sezondur.

Bu çocuk alternatifsizlikten bu hale gelmiş olabilir. Çok iyi bir oyuncu hiçbir zaman olmadı ancak bu kadar kötü de değildi.

Ferhat Öztorun geçen sene Başakşehir'de yedekti. Bu sene ilk maçına çıktı, Carole'un şu anki halinden 3 gömlek yukarı.

Hayatimda bu kadar geriye giden bir oyuncu gormedim. Ilk senesinde iyidi, ikinci senesinde ilk yarida fena degildi ondan sonra noldu bilmiyorum. Insan futbolu unutur mu ya boyle. Gece hayatinda mi akiyo herif napiyor artik.

Hayatimda bu kadar geriye giden bir oyuncu gormedim. Ilk senesinde iyidi, ikinci senesinde ilk yarida fena degildi ondan sonra noldu bilmiyorum. Insan futbolu unutur mu ya boyle. Gece hayatinda mi akiyo herif napiyor artik.

Aslinda var. O da bizim takimda oynuyor, Selcuk Inan.

Ilk senesi muhtesemdi, ikinci senesinde son bulmayan cöküsü basladi. O sezon bir kac tane cok iyi maci vardi bu yüzden de gözümüzü boyadi ama düsüsün basladigi sezon o sezondu. Zaten sonrasi malum adam hep düsüste.

Bu Carole'un bir sorunu falan var herhalde, ilk geldiginde yüzü falan gülüyordu Denayer ile sakalasip egleniyorlardi falan. Simdi adam yürüyen ölü gibi ayni.

Geri
Üst Alt