239 Kişilik Yolcu Uçağı Düştü | Tüm Yolcular Hayatını Kaybetti

kac gün oldu hala ufacik bir parca bile bulamadilar. bu isin icinde bir is var yakinda somut bir sey cikar.

Kara kutu haricinde, uçağın kaybolduğu rota belli, uçağın GPS'i bozulsa bile tüm havayollarının kullandığı radar ve GPS sistemlerinde yabancı olarak yine görünür uçak. Saklayacak halleride yok kaçırıp, kocaman uçak nereye saklanır?

Kara kutu içinde bile sinyal veren alet var. Ben inanmıyorum 'kayboldu yok oldu'' diye verilen gizemli havaya. Yeri geldiğinde kaybolan veya kaçan bir insanın bulunduğu teknolojik ortamda, kocaman uçak kaybolamaz.

bu kadar süredir bulunamaması benide komplo teorileri üretmeye götürdü büyük bir oyun oynanıyor olabilir terör eylemi üzerinden biryerlere girecek olan ülkeler felan umarım öyle değildir günümüz teknolojisi ile illaki düştüğü bölge bile tespit edilebilirdi

kata kutu okyanusun derinliklerindede sinyal verebiliyor mu ?

koskoca uçak nasıl kaybolur nereye kaybolur? mendil değil abi bu koskoca bir havayolları firmasına ait koskoca bir uçak. yakıt ikmali yapmadan günlerdir uçabilir mi? hayır. o zaman ya karaya çakıldı ya da okyanusa. bir önceki mesajlarda bir renkdaşımın dediği gibi birçok radara yakalanabilir olmadı uydudan görülebilir. konunun uzmanı değilim ama bana göre de kaybolma ihtimali yok gibi. nasıl bir dolap dönüyor anlamış değilim.

bugün dikkatimi çeken şu oldu 150 kusur çin vatandaşı varmış uçakta sanırım en fazla çinden insan varmış ve çin bugün açıklama yapmış bulun artık bir an önce diye çinin asyadaki genişleme politikası malezya hava yolu şirketinde vatandaşlarının ağırlıklı olduğu bir uçağın düşmesi felan çin oyunu olabilir diye teoriler ürettiriyor akılda

Bid6AE7CYAEDE4L.png:large

CNN'e göre Militer radarda en son kücük bir adada sinyal alinmis. Ada gercekten cok ama cok kücük. Pulau Perak ismi.

orayamı çarptı acaba ?

Yok ya mucize gibi birsey olur,yani aklima baska bir kelime gelmedi simdi.Cok ama cok imkansiz birsey. Her yer okyanus sen gideceksin orada kücücük bir ada var tam ona carpacaksin. Carpmak demeyelim de olsa olsa carptirmak olur bu. Bu konuyu gercekten cok merak ediyorum. Neden hala kesin bir bilginin "olmadigini".

Arkadaslar ben Danimarkada kaliyorum ve burda bir kiz cikti medyaya dediki, kaybolan ucagin iki pilotu bir kac ay önce kizin ve kiz arkadasini cockpitten icine davet etmisler ve bütün yolculunu orda gecirmisler, pilotlar sigara felan icmisler ucagin icinde.

Australsk kvinde afslører: Pilot i forsvundet fly røg og fotograferede under flyvning - Udland | www.bt.dk

Ölünün (muhtemelen) arkasindan konusulmaz da, adam kizi kaldirabilmek icin cockpite sokmus düpedüz. Google translate yanlis tercüme etmediyse,aksam yemegi yiyelim mi demis galiba.

bugün dikkatimi çeken şu oldu 150 kusur çin vatandaşı varmış uçakta sanırım en fazla çinden insan varmış ve çin bugün açıklama yapmış bulun artık bir an önce diye çinin asyadaki genişleme politikası malezya hava yolu şirketinde vatandaşlarının ağırlıklı olduğu bir uçağın düşmesi felan çin oyunu olabilir diye teoriler ürettiriyor akılda

Uçak kaçırıldı ve rotası dışında düştü ya da çok profesyonel bir kaçırma planlandı ve kuzey kore vb. ülkelerin birinde saklanıyor. İşin içinde pilotlar da var.. 2 gündür aklımda bu var.

Geri
Üst Alt