- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
kac gün oldu hala ufacik bir parca bile bulamadilar. bu isin icinde bir is var yakinda somut bir sey cikar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kara kutu haricinde, uçağın kaybolduğu rota belli, uçağın GPS'i bozulsa bile tüm havayollarının kullandığı radar ve GPS sistemlerinde yabancı olarak yine görünür uçak. Saklayacak halleride yok kaçırıp, kocaman uçak nereye saklanır?
Kara kutu içinde bile sinyal veren alet var. Ben inanmıyorum 'kayboldu yok oldu'' diye verilen gizemli havaya. Yeri geldiğinde kaybolan veya kaçan bir insanın bulunduğu teknolojik ortamda, kocaman uçak kaybolamaz.
kata kutu okyanusun derinliklerindede sinyal verebiliyor mu ?
Şu kara kutu'nun kaç gün içinde bulunması lazım ?
CNN'e göre Militer radarda en son kücük bir adada sinyal alinmis. Ada gercekten cok ama cok kücük. Pulau Perak ismi.
CNN'e göre Militer radarda en son kücük bir adada sinyal alinmis. Ada gercekten cok ama cok kücük. Pulau Perak ismi.
orayamı çarptı acaba ?
Arkadaslar ben Danimarkada kaliyorum ve burda bir kiz cikti medyaya dediki, kaybolan ucagin iki pilotu bir kac ay önce kizin ve kiz arkadasini cockpitten icine davet etmisler ve bütün yolculunu orda gecirmisler, pilotlar sigara felan icmisler ucagin icinde.
Australsk kvinde afslører: Pilot i forsvundet fly røg og fotograferede under flyvning - Udland | www.bt.dk
bugün dikkatimi çeken şu oldu 150 kusur çin vatandaşı varmış uçakta sanırım en fazla çinden insan varmış ve çin bugün açıklama yapmış bulun artık bir an önce diye çinin asyadaki genişleme politikası malezya hava yolu şirketinde vatandaşlarının ağırlıklı olduğu bir uçağın düşmesi felan çin oyunu olabilir diye teoriler ürettiriyor akılda
kata kutu okyanusun derinliklerindede sinyal verebiliyor mu ?