239 Kişilik Yolcu Uçağı Düştü | Tüm Yolcular Hayatını Kaybetti

cok kotu aga ya baksana okadar yavas gitmis suzulmus nafile. dusuk bir sans bence parcalanmamasi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WE2Yn0cipTY[/media]

Tabii ki şansı çok düşük, o şekilde süzülmek bile zor. Ama burada kanat suya dik hareket ediyor, üstüne derinlik çok az. Yine gövde sağlam gibi, bu durum bile şu açıyla büyük şans.

Bir uçak radardan kaybolmuşsa ve haber alınamıyorsa bitmiştir zaten. Banko düşmüştür, hiç şansı yok. Havada asılı kalacak değil sonuçta.

abi ucaga kacak binip sevinirken o uçağın düşmesi ve senin ölmen nasıl bi mevzu lan trajikomik

cok kotu aga ya baksana okadar yavas gitmis suzulmus nafile. dusuk bir sans bence parcalanmamasi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WE2Yn0cipTY[/media]

Galiba 2009'da Amerikalı bir pilot uçağı sorunsuz şekilde suya indirmeyi başarmıştı. Ama o nehre inmişti. Deniz daha katı ve dalgalı. Ama Nat Geo'da izlediğim kadarıyla uçağı suya indirirken iki kanadın dengeli bir şekilde havada olması lazım. Uçağın suya temas edecek ilk bölgesi gövdesi olmalıymış, tabi çok düşük bir hızdda. Aksi taktirde parçalanması kuvvetle muhtemel.

Galiba 2009'da Amerikalı bir pilot uçağı sorunsuz şekilde suya indirmeyi başarmıştı. Ama o nehre inmişti. Deniz daha katı ve dalgalı. Ama Nat Geo'da izlediğim kadarıyla uçağı suya indirirken iki kanadın dengeli bir şekilde havada olması lazım. Uçağın suya temas edecek ilk bölgesi gövdesi olmalıymış, tabi çok düşük bir hızdda. Aksi taktirde parçalanması kuvvetle muhtemel.

Benim de demek istediğim buydu. :) Teşekkürler.

Tabii ki şansı çok düşük, o şekilde süzülmek bile zor. Ama burada kanat suya dik hareket ediyor, üstüne derinlik çok az. Yine gövde sağlam gibi, bu durum bile şu açıyla büyük şans.

yanilmiyorsam burda ucak kulufam olmusdu. bence kanat falan pek fark etmiyo hatta dahada yavaslatip drag yapiyo. hangi pilot olursa olsun parcalanir. bi ucak nekadar yavas olabilirki, ben suyla o hizda temas edipde butun kalacagina olasilik vermiyorum. saglam manevra falan yok. her sene ucakla seyahat ediyorum ve bilmiyorum neden ama hicbirzaman korkmadim ucak seyahetinde. olacaksa olur diyorum kaderin onune gecilmez. nerdeyse tum ucak kazalarini izledim. bu velet oyle biseyki bi vida ayni gorunsede takildiginda tam yerinde olmus ve ayni islevi goruyo olsada tam orjinal olmazsa kazaya sebebiyet verebiliyor. kanatlarla ilgili bilgide suphelendim mesela zamanla bir parcanin asinmasiyla oluyor bu tur kazalar genelde.

yanilmiyorsam burda ucak kulufam olmusdu. bence kanat falan pek fark etmiyo hatta dahada yavaslatip drag yapiyo. hangi pilot olursa olsun parcalanir. bi ucak nekadar yavas olabilirki, ben suyla o hizda temas edipde butun kalacagina olasilik vermiyorum. saglam manevra falan yok. her sene ucakla seyahat ediyorum ve bilmiyorum neden ama hicbirzaman korkmadim ucak seyahetinde. olacaksa olur diyorum kaderin onune gecilmez. nerdeyse tum ucak kazalarini izledim. bu velet oyle biseyki bi vida ayni gorunsede takildiginda tam yerinde olmus ve ayni islevi goruyo olsada tam orjinal olmazsa kazaya sebebiyet verebiliyor. kanatlarla ilgili bilgide suphelendim mesela zamanla bir parcanin asinmasiyla oluyor bu tur kazalar genelde.

Hayır, gayette kalabiliyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=fwIe-e7Apkc[/media]

kaybolan ucagin 2012 de kanadinin bir parcasi kopmus havada sonra tamire girmis ucusa izin verilmis.

çin in guneyinde 15-20 km boyunca mazot izleri belirmis

PHO9f308362-a763-11e3-a552-906d488a838f-805x453.jpg

buda ucagin parcasi oldugu iddia edilen resim

BiSevV6CYAAXXLl.jpg

Uçak kazası bildiğiniz mağduriyettir yalnız. Pilotaj hatası kabul edilebilir ama teknik arızadan dolayı uçak düşmesi tam bir felaket. Direk postayı koyacaksın o firmaya.

Yolcuların telefonları çalıyor mu çalmıyor mu bir karar verin lan. Her yerde bir teori. 4. güne gidiyor iz yok.

Geçtiğimiz günlerde Malezya Hava yollarına ait ve içinde 227 yolcusu bulunan Boening 777 tipi uçağın mağlesef Cuma günü 12:21(TSİ 18:21)'de başkent Kuala Lumpurdan kalktıkdan sonra saat 02:40'ta irtibat kesilmesi ve artık düştüğü kesin olan 777'nin bulunması görevine istinaen Çin Donanmasına bağlı 2 adet savaş gemisi bölgeye gönderilerek arama kurtarma faaliyetlerine katılması emri verildi..

S&R görevine 1 adet Type 053H3 sınıfı FFG-528 borda numaralı "Mianyang'' fırkateyni ve 1 adet Type-071 sınıfı 999 borda numaralı ''Jinggangshan'' LPD gemisi katılmış bulunmaktadır..

ucaga ait oldugu edilen denizdeki iki parca yalanlandi dusen ucakla bir ilgisi yokmus

Geri
Üst Alt