ucaga ait oldugu tahmin edilen iki obje bulmuslar
Evet Tho Chu adasi yakinlarinda diyorlar yarin aramalar baslayacakmis o bolgede
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ucaga ait oldugu tahmin edilen iki obje bulmuslar
cok kotu aga ya baksana okadar yavas gitmis suzulmus nafile. dusuk bir sans bence parcalanmamasi
[media]https://www.youtube.com/watch?v=WE2Yn0cipTY[/media]
Evet Tho Chu adasi yakinlarinda diyorlar yarin aramalar baslayacakmis o bolgede
cok kotu aga ya baksana okadar yavas gitmis suzulmus nafile. dusuk bir sans bence parcalanmamasi
[media]https://www.youtube.com/watch?v=WE2Yn0cipTY[/media]
Galiba 2009'da Amerikalı bir pilot uçağı sorunsuz şekilde suya indirmeyi başarmıştı. Ama o nehre inmişti. Deniz daha katı ve dalgalı. Ama Nat Geo'da izlediğim kadarıyla uçağı suya indirirken iki kanadın dengeli bir şekilde havada olması lazım. Uçağın suya temas edecek ilk bölgesi gövdesi olmalıymış, tabi çok düşük bir hızdda. Aksi taktirde parçalanması kuvvetle muhtemel.
Tabii ki şansı çok düşük, o şekilde süzülmek bile zor. Ama burada kanat suya dik hareket ediyor, üstüne derinlik çok az. Yine gövde sağlam gibi, bu durum bile şu açıyla büyük şans.
yanilmiyorsam burda ucak kulufam olmusdu. bence kanat falan pek fark etmiyo hatta dahada yavaslatip drag yapiyo. hangi pilot olursa olsun parcalanir. bi ucak nekadar yavas olabilirki, ben suyla o hizda temas edipde butun kalacagina olasilik vermiyorum. saglam manevra falan yok. her sene ucakla seyahat ediyorum ve bilmiyorum neden ama hicbirzaman korkmadim ucak seyahetinde. olacaksa olur diyorum kaderin onune gecilmez. nerdeyse tum ucak kazalarini izledim. bu velet oyle biseyki bi vida ayni gorunsede takildiginda tam yerinde olmus ve ayni islevi goruyo olsada tam orjinal olmazsa kazaya sebebiyet verebiliyor. kanatlarla ilgili bilgide suphelendim mesela zamanla bir parcanin asinmasiyla oluyor bu tur kazalar genelde.