Burak Günay
Parçalı Üye
- 11 Mayıs 2013
- 2.997
- 0
- 726
Bu kazanın da yakında Nat Geo'da "Uçak Kazası Raporu" belgeseli ile nedenlerini izleriz heralde...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bir belgeselde izlemistim yada bir kitapta okumustum emin degilim zamaninda amerikada okyanus asiri gidebilecek suya dustugunde batmayan bir ucak icin bir ilan verilmis. sanirim boeing mi ne yapmis bunu hatta ilk ucusunda düşmüş ama batmamis kimseye bisey olmamis. ben eminim bu ucak kazalarindan kurtulmanin bir yolu bulunur.
henüz enkazın bulunamaması normal. eğer binlerce metre okyanusa gömüldüyse hiçbir zamanda bulunamayabilir. kurtulma şansları sıfır. uçaktan çıkanlar olsa bile köpek balıklarına yem olur. çok ama çok kötü bir şey .
Emin ol merak edilecek bir tarafı bile yok.Hissiyat olarak en fazla işte otobüsün daha konforlusu diyebilirim, hosteslerin de öyle fantezi kurulacak bir tarafı yok. Hatta üniversitede şişko diye yüzüne bakmadığımız hatunun THY'de hostes olduğu haberini aldığımdaki duygularımı ifade edemem.İnişte ve kalkışta biraz sarsıyor o kadar ama öyle herşeyde panik yapan biri değilsen havadayken hissetmiyorsun bile. Uzun bir uçuşsa arada bir pilot sağ tarafınız Konya ovası , sol tarafınızda Urfa var diye bilgiler de paylaşıyor. İyi oluyor yani ben sık sık uçarım ve çok seviyorum. Manzaralar harika oluyor. Mesela bunları aralık sonu gibi ben çekmiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 12272
Ekli dosyayı görüntüle 12273
Ekli dosyayı görüntüle 12274
ucak nasil temas ederse etsin denize degdigi an parcalanir, kurtulanda cikmamisdir. allah yakinlarina sabir versin.
Süzülürse parçalanmaz. Uçaklara yapılan testler normal şartların çok çok üzerinde, gerçek dışı testler. O yüzden dayanıklılıkları yüksek.
Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin. Çok çok üzücü bir olay.
Konuya gelirsek otobüs yolculuğundan nefret eden birisi olarak, uçakların mucize olduğuna inanırım.
Her ne kadar en ufak bi' hata da kurtuluş şansı olmasa da, her zaman önceliğim uçaktır. Müthiş rahatlık gerçekten. Gerçi yukarı da arkadaş istatik-i bilgiler vermiş. Karayolu her zaman için daha büyük tehlikeler arz ediyor. Sonuçta uçak trafiği diye bişey yok.