239 Kişilik Yolcu Uçağı Düştü | Tüm Yolcular Hayatını Kaybetti

Bu kazanın da yakında Nat Geo'da "Uçak Kazası Raporu" belgeseli ile nedenlerini izleriz heralde...

nasil bulamazlar lan daha

henüz enkazın bulunamaması normal. eğer binlerce metre okyanusa gömüldüyse hiçbir zamanda bulunamayabilir. kurtulma şansları sıfır. uçaktan çıkanlar olsa bile köpek balıklarına yem olur. çok ama çok kötü bir şey .

ben bir belgeselde izlemistim yada bir kitapta okumustum emin degilim zamaninda amerikada okyanus asiri gidebilecek suya dustugunde batmayan bir ucak icin bir ilan verilmis. sanirim boeing mi ne yapmis bunu hatta ilk ucusunda düşmüş ama batmamis kimseye bisey olmamis. ben eminim bu ucak kazalarindan kurtulmanin bir yolu bulunur.

Burun üstü çakılırsa batıp batmamanın bir anlamı yok ki. İşi havada halledecek önlemler lazım, çalışmalar vardı gerçi ama ne oldu bilmiyorum..

henüz enkazın bulunamaması normal. eğer binlerce metre okyanusa gömüldüyse hiçbir zamanda bulunamayabilir. kurtulma şansları sıfır. uçaktan çıkanlar olsa bile köpek balıklarına yem olur. çok ama çok kötü bir şey .

cok kotu birsey ya. ucakla denize cakiliyorsun, kutruldum diye duga ediyorsun sonra bir bakiyosun kopek baliklari.

benim tahminim ucak havada patladi. birden cunku iletisim kesildi ve ucak denize cakilsa bile suana kadar su ustunde en azindan ufak parcalar bulunurdu.

kara kutunun ıcınde nerede oldugunu gosteren sınyal verıcıler var carpma durumunda da 30 gun sureyle calısabılıyor ancak okyanusa dustugu ıcın bu sınyaller calısmıyor olabılır daha da acı verıcısı allah bılır kac metre derıne batmıstır ucak ve bu derinlikten ucagı yada parcaları cıkaracak sayılı gemıler var bu tur gemının bıle amerıkadan avrupadan gelmesi haftalar alır...cok acı bır durum maalesef allah sabır versın yakınlarına...

ucak nasil temas ederse etsin denize degdigi an parcalanir, kurtulanda cikmamisdir. allah yakinlarina sabir versin.

Cok kötü birsey ya. Allah kimseye böyle bir ölüm göstermesin :(

Emin ol merak edilecek bir tarafı bile yok.Hissiyat olarak en fazla işte otobüsün daha konforlusu diyebilirim, hosteslerin de öyle fantezi kurulacak bir tarafı yok. Hatta üniversitede şişko diye yüzüne bakmadığımız hatunun THY'de hostes olduğu haberini aldığımdaki duygularımı ifade edemem.:D İnişte ve kalkışta biraz sarsıyor o kadar ama öyle herşeyde panik yapan biri değilsen havadayken hissetmiyorsun bile. Uzun bir uçuşsa arada bir pilot sağ tarafınız Konya ovası , sol tarafınızda Urfa var diye bilgiler de paylaşıyor. İyi oluyor yani ben sık sık uçarım ve çok seviyorum. Manzaralar harika oluyor. Mesela bunları aralık sonu gibi ben çekmiştim.

Ekli dosyayı görüntüle 12272

Ekli dosyayı görüntüle 12273

Ekli dosyayı görüntüle 12274

Valla havada 2-3dk. 6 şiddetinde deprem olunca panik yapmasa bile korkmayan adamı bulun alnından öpeyim :) Bir de hava sisli ve yağmurluysa cümbüş :D

Korkuyorsanız +21 bile olabilir :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=5x85YYLuCY4[/media]

Off cok uzuluyorum bu konuyu gorunce

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ucak nasil temas ederse etsin denize degdigi an parcalanir, kurtulanda cikmamisdir. allah yakinlarina sabir versin.

Süzülürse parçalanmaz. Uçaklara yapılan testler normal şartların çok çok üzerinde, gerçek dışı testler. O yüzden dayanıklılıkları yüksek.

Allah ölümün de hayırlısını versin boğulmak ve yanmak kötü bir şey

Çok yazık ya. Hani Allah insana ölümün de hayırlısını versin demişler. Cidden öyle. Eğer uçak hızla irtifa kaybedip düşüşe geçmişse o an insnaları yaşadığı korkuyu hayal etmekte güçlük çekiyorum.

Süzülürse parçalanmaz. Uçaklara yapılan testler normal şartların çok çok üzerinde, gerçek dışı testler. O yüzden dayanıklılıkları yüksek.

cok kotu aga ya baksana okadar yavas gitmis suzulmus nafile. dusuk bir sans bence parcalanmamasi

[media]https://www.youtube.com/watch?v=WE2Yn0cipTY[/media]

Sanirim en son 2001 de bunun kadar buyuk bir kaza olmustu a300 dusmustu 300 e yakin ölü vardi.

Bu arada kaybolan 4 fransiz lise ogrencisiymis

Envoyé de mon CINK KING en utilisant Tapatalk

Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin. Çok çok üzücü bir olay.

Konuya gelirsek otobüs yolculuğundan nefret eden birisi olarak, uçakların mucize olduğuna inanırım.

Her ne kadar en ufak bi' hata da kurtuluş şansı olmasa da, her zaman önceliğim uçaktır. Müthiş rahatlık gerçekten. Gerçi yukarı da arkadaş istatik-i bilgiler vermiş. Karayolu her zaman için daha büyük tehlikeler arz ediyor. Sonuçta uçak trafiği diye bişey yok.

Ya karakter olarak kendi kullanmadığım hiçbir şeye güvenmem. Tv kumandası, klima bile dahil. Zorunlu olarak biniyoruz, gerçekten büyük rahatlık ama öyle aşırı korkularım olmasa bile huzursuz oluyorum. Bi' de bindikçe artık hangi manevranın daha faydalı olduğuna filan alıştıysan en küçük farklı harekette sinirlerim bozuluyor..

Belki direkt alakalı değil ama tesadufi şeyler olmadığını düşünüyor insan bazen

Geri
Üst Alt