Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
İhtimal düşük olsa bile o ihtimalin gerçekleşebilme olasılığı olduğu sürece insan korkabilir doğal olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malesef bu istatistiklerin hicbiri bana islemiyor ilk türbülansta panige kapiliyorum hemen.![]()

Ölenlere Allah rahmet eylesin , yakınlarına da sabır versin. Tesadüf işte yine uçak biletlerine bakarken bu haberi gördüm , kasım ayında Rusya'da düşen uçağın haberini de yine bileti alıp sekmeyi kapattığım zaman açık olan diğer sekme habertürk'te son dakika olarak görmüştüm.
Kara yolunu düşünürsek uçak yolculukları oldukça güvenlidir. İstatistiki veriler de bunu onaylıyor zaten. Mesela 2012 yılında yaklaşık 320 kişi , 2013 yılında da 205 kişi uçak kazalarında hayatını kaybetmiş. Kara yolunda ise sadece Türkiye'de 2012 yılında 2230 kişi , 2013'te ise 2555 kişi ölmüş. Ayrıca uçak kazasında ölme ihtimaliniz, nükleer kazada ölme ihtimalinizden daha düşük.11 milyonda 1 gibi bir ihtimali var, yıldırım düşmesinin bile 2.300.000. Mesela şöyle bir video var 24 saatlik hava trafiğini 1 dakikaya sığdırmışlar muazzam bir şey.
Ekli dosyayı görüntüle 12271
Videosu;
[media]https://www.youtube.com/watch?v=_NFGD9cglb4[/media]
malesef bu istatistiklerin hicbiri bana islemiyor ilk türbülansta panige kapiliyorum hemen.![]()
okyanusun dibindelerdir malesef giden gitti
Hiç uçmadım nasıl bi duygu d
Bence sakanin zamani degil ...
* LG G2 Tapatalk *
enteresan.kucuk yaslarimda uctukdan sonra uzun zaman sonra Istanbula gelmek icin 2007 de uctum.Tirsiyorum yemek ikrami yapiyorlar , kendi kendime ulan gokdede yemesieniz olmaz diyorum![]()
Hiç uçmadım nasıl bi duygu d
anlayamazsın
1995'den beri hiç uçağı düşmemiş bu havayolunun asyanın önde gelen hava yolu şirketlerinden biriymiş
1-2 kere git gel yapınca alışmıyormu insan ya, ne biliyim ben alışırım mesela öyle düşünüyorum![]()
Ucak pat diye inmez denizde..
Bellu bu süre üst de kaliyor...tabi ucak nasil düsdü, o da önemli
* LG G2 Tapatalk *
Alisiyorsun. Ben de cocukken korkardim, aglardim hatirliyorum. 2 yasimdan beri ucuyorum senede en az iki kere. Türkiye ye izine gittigimiz icin. Insan alisiyor diyebilirim, tabi korku seviyen ne kadar ona da bagli diye düsünüyorum.