239 Kişilik Yolcu Uçağı Düştü | Tüm Yolcular Hayatını Kaybetti

bende hiç binmedim ama bir sonraki uzun yolculuğumu kesinlikle uçakla yapacağım liverpool maçına gelmiştim antalya ua ile minibüsle gittik istanbula 12 saat işkenceydi resmen

Hiç uçmadım nasıl bi duygu d

Emin ol merak edilecek bir tarafı bile yok.Hissiyat olarak en fazla işte otobüsün daha konforlusu diyebilirim, hosteslerin de öyle fantezi kurulacak bir tarafı yok. Hatta üniversitede şişko diye yüzüne bakmadığımız hatunun THY'de hostes olduğu haberini aldığımdaki duygularımı ifade edemem.:D İnişte ve kalkışta biraz sarsıyor o kadar ama öyle herşeyde panik yapan biri değilsen havadayken hissetmiyorsun bile. Uzun bir uçuşsa arada bir pilot sağ tarafınız Konya ovası , sol tarafınızda Urfa var diye bilgiler de paylaşıyor. İyi oluyor yani ben sık sık uçarım ve çok seviyorum. Manzaralar harika oluyor. Mesela bunları aralık sonu gibi ben çekmiştim.

[attachment=8418:181220131684.jpg]

[attachment=8419:231220131698.jpg]

[attachment=8420:231220131699.jpg]

Ekli dosyalar

• 181220131684.webp
    181220131684.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 199
  • 231220131698.webp
    231220131698.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 233
  • 231220131699.webp
    231220131699.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 200
Uçak yılda 1-2 kere düşer ama tam düşer tabiri caizse kimse kurtulamıyo genelde, trafik kazası her gün olur şiddete göre ölü yaralı değişir

Emin ol merak edilecek bir tarafı bile yok.Hissiyat olarak otobüsün daha konforlusu diyebilirim, hosteslerin de öyle fantezi kurulacak bir tarafı yok. Hatta üniversitede şişko diye yüzüne bakmadığımız hatunun THY'de hostes olduğu haberini aldığımdaki duygularımı ifade edemem.:D İnişte ve kalkışta biraz sarsıyor o kadar ama öyle herşeyde panik yapan biri değilsen havadayken hissetmiyorsun bile. Uzun bir uçuşsa arada bir pilot sağ tarafınız Konya ovası , sol tarafınızda Urfa var diye bilgiler de paylaşıyor. İyi oluyor yani ben sıkı sık uçarım ve çok seviyorum. Manzaralar harika oluyor. Mesela bunları aralık sonu gibi ben çekmiştim.

Ekli dosyayı görüntüle 12272

Ekli dosyayı görüntüle 12273

Ekli dosyayı görüntüle 12274

Muhteşem gerçekten, alışınca zevkli bi olay gibi

Yakınlarına sabır dilerim,en kötü ölüm şekillerinden biri.Bazı büyüklerimiz der ki "Allah ölümün de hayırlısını versin."Düşününce insan hak veriyor

Hemen hemen her gün Gore içerikli siteleri takip ettiğimden midir nedir bilmiyorum ama ben çoğu zaman nasıl öleceğimi düşünürüm. Hakikaten ne ölümler var, evlerden ırak. Eğer seçme şansım olsaydı bombalama, kafadan kurşun ya da uyurken ölmek gibi aniden, habersizce gitmektense böyle uçak kazasında yaklaşık 45 50 saniye sonra öleceğimi anlayabileceğim şekilde ölmeyi tercih ederdim. Tabi Allah, her şeyi en iyi bilendir.

millet arjantine, çine fln nasıl gidiyor 18 saat yolculuk, insan kafayı yer uçakta, ben en uzak erzincana uçtum 2 saat zaman geçmedi

Uzun uçak yolculuğu giderken çok iyi oluyor ama gelirken bazen tırsıttırıyor. Rüzgarların yönleriyle ilintili olsa gerek çok fazla türbülans oluyor ve yolculuk 2-3 saat daha uzun sürüyor. Ama ben şahsen sürekli Çin'e giden biri olarak gayet keyifli buluyorum. Hatta bir keresinde paraya kıyıp business'tan gittim çok daha iyi olmuştu yayıla yayıla yolculuk yapmıştım.

Olm ucaga binmeyen var mı hala :)

Ben binmedim, eger kendi yasadıgın yerin dısına cıkmıyorsan neden ucaga binecegim ki. Ama tabi ki binmek isterim ileride sehir dısına cıkmam gerekir yurt dısına gitmem gerekir en iyi yol.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cnn amerika suan alt yazi gecti, bir kac kisi batmaz deniz aletinde ola bilirmis.

Hemen hemen her gün Gore içerikli siteleri takip ettiğimden midir nedir bilmiyorum ama ben çoğu zaman nasıl öleceğimi düşünürüm. Hakikaten ne ölümler var, evlerden ırak. Eğer seçme şansım olsaydı bombalama, kafadan kurşun ya da uyurken ölmek gibi aniden, habersizce gitmektense böyle uçak kazasında yaklaşık 45 50 saniye sonra öleceğimi anlayabileceğim şekilde ölmeyi tercih ederdim. Tabi Allah, her şeyi en iyi bilendir.

Kelime-i şehadet için mi reis gerçi o zamana film şeridi de sığar. :redface:

Kelime-i şehadet için mi reis gerçi o zamana film şeridi de sığar. :redface:

Yok yok , her duyguyu yaşıyoruz bence ölüm korkusunu da yaşamak lazım diye düşünüyorum. Gerçi bir ara tüfek doğrultmuşlardı o anda aklına pek bir şey gelmiyor sadece müthiş bir flaş patlıyor, CMYLMZ'ın dediği gibi o ışığın pamukla alakası yok yani. Bir kaç saniye içinde haddinden fazla şeyi düşünmekten olacak ki haliyle beyin ısınıyor tabi ve hayatında yer etmiş bir kaç anıyı gerçekten hatırlıyorsun film şeridi dedikleri bu olsa gerek. Benimki anlık olduğundan dolayı 3 5 saniye sürdü ama mesela hastalanıp yatakta günlerce ölümü bekleyenleri izlediyseniz, alakasız şeyler söylediklerini , sayıkladıklarını görürsünüz. Ben ölülere fazla meraklıyımdır, morga almadılar ama akrabalarımın cenazelerine gittiğimde gasilhaneye 3 4 sefer girdim, yıkanışlarını çok sefer izledim. Size de tavsiye ederim. Hem keşke tek bir şehadetle halledebilsek , günahımız bol Allah hepimizi affetsin. :)

Bu yıla 2 büyük uçak kazasıyla girdik. Hakkımızda hayırlısı, sonuçta x/1'in biz olmayacağımıızın garantisi yok. 2014 yılında halen daha teknik problemlerden dolayı uçak kazası yaşanıyorsa kimse hede höde uçaklar en güvenli ulaşım aracı falan demesin. Umarım pilotaj hatasıdır ne diyeyim. Gerçi pilotaj hatası olsa bile 239 kişi gitti artık, geçmiş ola.

yıl 2014 olmuş hala ucak kazası var

bi çözemediler şu sorunu

2 kişi çalınmış pasaportla girmiş uçağa. Terorist saldırısı şüphesi var. Umalım da öyle olsun.

Geri
Üst Alt