Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
sabotaj??
bilmiyorum valla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sabotaj??
Hiç uçmadım nasıl bi duygu d
Emin ol merak edilecek bir tarafı bile yok.Hissiyat olarak otobüsün daha konforlusu diyebilirim, hosteslerin de öyle fantezi kurulacak bir tarafı yok. Hatta üniversitede şişko diye yüzüne bakmadığımız hatunun THY'de hostes olduğu haberini aldığımdaki duygularımı ifade edemem.İnişte ve kalkışta biraz sarsıyor o kadar ama öyle herşeyde panik yapan biri değilsen havadayken hissetmiyorsun bile. Uzun bir uçuşsa arada bir pilot sağ tarafınız Konya ovası , sol tarafınızda Urfa var diye bilgiler de paylaşıyor. İyi oluyor yani ben sıkı sık uçarım ve çok seviyorum. Manzaralar harika oluyor. Mesela bunları aralık sonu gibi ben çekmiştim.
Ekli dosyayı görüntüle 12272
Ekli dosyayı görüntüle 12273
Ekli dosyayı görüntüle 12274
Olm ucaga binmeyen var mı hala![]()
oyle yazdinki sanki insanlar ekmek almaya ucakla gidyorlar.
millet arjantine, çine fln nasıl gidiyor 18 saat yolculuk, insan kafayı yer uçakta, ben en uzak erzincana uçtum 2 saat zaman geçmedi
Olm ucaga binmeyen var mı hala![]()
Hemen hemen her gün Gore içerikli siteleri takip ettiğimden midir nedir bilmiyorum ama ben çoğu zaman nasıl öleceğimi düşünürüm. Hakikaten ne ölümler var, evlerden ırak. Eğer seçme şansım olsaydı bombalama, kafadan kurşun ya da uyurken ölmek gibi aniden, habersizce gitmektense böyle uçak kazasında yaklaşık 45 50 saniye sonra öleceğimi anlayabileceğim şekilde ölmeyi tercih ederdim. Tabi Allah, her şeyi en iyi bilendir.
Kelime-i şehadet için mi reis gerçi o zamana film şeridi de sığar. :redface: