# Elias Jelert | Southampton'da Kiralık

Elias Jelert. Sonunda geldi Sağ Bekimiz. Jelert özellikle UCL maçlarında Bayern, City, United maçlarında harika bir savunma performansı vermişti. 21 yaşında 151 maça çıkmış olmasıda çok değerli. Tıpkı Nelsson gibi fark yaratacak. Kopenhagı severiz. Hoşgeldin Danimarkalım
-9a46zy.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heyecanı gözlerinden belli. Galatasarayda oynamak için istekli olan oyuncu her zaman öndedir bizler için. İnşallah beraber çok büyük başarılar elde edeceğiz. Süratli, Güçlü, Genç ve Tecrübeli bir Sağ Bekimiz oldu. Hoşgeldin Danimarka Aslanı Elias Jelert
InCollage_20240726_165621641.jpg

Kopenhag ve Galatasaray arasındaki bağlantıyı 2000 yılı ve Victor Nelsson ile açıklıyorduk. Artık bir sebebimiz daha var. Hoşgeldin Viking, Hoşgeldin ligin en iyi sağ beki Elias Jelert
InCollage_20240726_012904088.jpg

Elias Jelert sonunda bizim. Şampiyonlar Liginde biz, Bayern, United ve City maçlarında çok beğenmiştim. Temaslı ve Presli oynayan bir Sağ Bek ve topla ilişkiside ortalama üstü. Danimarkalı ve 21 yaşında olması ayrı güzel Nelsson ile uyumlu olur. Hoşgeldin Yeni Viking
FB_IMG_1721932732175.jpg

Parçalı forma anca bu kadar yakışır bir insana. Aslanım benim. Savunma ve hücum gücü çok yüksek, 21 yaşında, UCL de 20 maça çıkmış bir Sağ Beki çok uyguna getirdik. Güvenimiz tam
InCollage_20240725_215437729.jpg

Bir Kuzeylimiz, Danimarkalımız daha oldu. Müthiş sürati, hızı ve tekniğiyle çok iyi bir Sağ Bek sahibi olduk. Victor çok destek verecektir kendisine. Kopenhagdan kim geldiyse başarılı oldu zaten. Hoşgeldin Elias Jelert
FB_IMG_1721932720616.jpg

Kendisini izlemedim sadece bizim 2 maçta gördüm dikkat çekiciydi çok yorum yapamam.

Ama 7 aydır sağ beki olmayan takım 9 milyon verip Jelert alacaksa Haziranın ilk haftasındada yapabilirdik bunu en azından kamp dönemine gelirdi

savunmada sıkıntı yaşatmazsa çok canımız sıkılmaz. bek dediğin önce savunmasını adam gibi yapacak. hücumda da iş yapmaya niyeti varsa ziyech iyi kötü oynatır kendisini. ne kadar skora dönüştürebileceğini oynadıkça göreceğiz. çok kalas bi herif gibi gözükmedi benim gözüme.

kaçıncı hafta yer bulacak kendine acaba malum okan hocamız direkt 11e koymaz kendisini

Bakalım hoca ,ilk maçını nezaman oynatacak, tahminim süper kupa maçı dahil birkaç maç kacirir

Beşiktaş maçında ilk 11 başlamalı ama kaan'ın oynayacağını hepimiz biliyoruz.

Geri
Üst Alt