#24 Erman Kılıç

Cevap: #24 Erman Kılıç

Vay ermanım bizim memleketin noyu cakmıs sırtına daha sırtı yere gelmez:ayatollah:

​-------Melo-------

---Selcuk-Erman--

------Sneijder-----

Bunu gormek isterim..

Son zamanlarda gördüğüm en güzel kombinasyon diyebilirim.Umarım bu kombinasyonu sık sık görebiliriz.

Ahhh birde sağ kanata koyabilecek bir tane oyuncumuz olsa değme keyfimize.

Bu sene çok can yakacak reis. Selçuk inan performansı gösterecek bize.

Muslera--Eboue--Semih--Chedjou--Riera--Melo--Selcuk--Amrabat--Erman--Sneijder--Drogba

Güzel bir 4-2-3-1 cl maçı için

Muslera--Eboue--Semih--Chedjou--Riera--Melo--Selcuk--Amrabat--Erman--Sneijder--Drogba

Güzel bir 4-2-3-1 cl maçı için

Burak olmadan asla olmaz Cl maçları performansını katlıyor o maçlarda ve gol vuruşlarında çok sıkıntı yaşarız,Amrabat ne ya.

Burak olmadan asla olmaz Cl maçları performansını katlıyor o maçlarda ve gol vuruşlarında çok sıkıntı yaşarız,Amrabat ne ya.

Hele tek oyuncuya sabit kalıyosunuz Hala Sistem önemli sistem Real Madrid maçında burak yoktuda noldu? Burdaki maçta 4-2-3-1 döndüğümüzden itibaren nasıl top oynadığımızı gördünmü? veltins arenada Schalkeyi 3-2 yendiğimiz macda maçın nasıl gidip geldiğini Yusuf Yusuf ettiğimizi hatırlıyormusun? Yada arenadaki schalke maçında yada berbabeudaki Madrid maçında vs vs vs..

Amrabat bekleneni verememiş olabilir ama cl maçlarındaki performansı vasatüstü.. Ligde ne oynarsa oynasın bu takım kabulumdur ama clde 4-2-3-1 bize sart

bir mübarek arkadaş solbeke kesin çözüm erman yazdıydı o arkadaşı kimse bir sayısal yapsın evi arabayı basalım:D

erman'ın boyu çok kısa ve savunması yetersiz bek için sıkıntı olur aynı şekilde engin içinde geçerli bunlar.

Bu sene çok iş yapar. Sol bek pozisyonunu bilmiyorum ama eğer oynatılırsa süper lig tecrübesi ile ikinci bir selçuk inan izleyebiliriz.

Sans buldugunda iyi isler bekliyorum Ermandan acikcasi :yenieek:

Bugün sol bek oynamis. Hakan Balta'dan kötü olacak degil ya. Hakan'in yerine kimi koysan kar'dir ... en azindan hücüm'da katki sagliyabilir diye düsünüyorum. Tabi istedigimiz cözüm degil, kesinlikle degil, ama yapabilecegimizin en iyisini yapmaliyiz ...

Benim Erman konusunda soru işaretlrim var o da kalitesi için değil sadece adaptasyon sorunu için.Eğer çabuk adapte olursa çok iyi bir yerli oyuncu izleriz ve yedek kulübesinden maça etki edecek kaliteli bir topçu izleyeceğimiz de kesin...

1.20'lik hobitten bek olmaz arkadaşlar sakin olun.

Yabancı sınırından dolayı Amrabat'ın giremeyeceği yedek kulübesinde onun yerini dolduracak, skorer adam. Sneijder, Selçuk, Hamit gibi uzun şut uzmanlarına bir yenisi daha eklendi diye düşünüyorum.

bu adamdan sol bek olmaz.madem devşirme yapacaktık o bölgeye ozan ipek i alsaydık.

fatih hoca dahil herkesi sasirtacak kalitede bir oyuncu. süper ligde hamit gibi etkisiz adami seyretmektense her sezon 10 gol 10 asiste yaklasan adami izlerim daha iyi

Geri
Üst Alt