#24 Erman Kılıç

Ya ermana neden forma vermiyo halbukk oldukca katki sagliyacak adam ben cok guveniyorum kendisine

Hamit'ten şu dönemde daha çok oynaması gerekir. Boş bir adam değil çünkü. Kullanacaktır Fatih Terim.

herkes banko oynaması gerek falan yazıyor ama kimse izlemedi ermanı gs formasıyla hala. hoca bu turnuvada 1 dk forma vermediyse bence çok umutlanmayın adamdan. demekki yeterli seviyede değil.

herkes banko oynaması gerek falan yazıyor ama kimse izlemedi ermanı gs formasıyla hala. hoca bu turnuvada 1 dk forma vermediyse bence çok umutlanmayın adamdan. demekki yeterli seviyede değil.

Su dakika'da Hamit bonservisi ile bi takima verilse üzülmem.. Üzülen olur mu acaba?

Ama bu adam sürekli ilk 11'de ve Erman gibi bi adam (yeni transfer) oynamayinca niye aldirdiniz o zaman abi diyesi geliyor insanin..

Ben Ermani halen ruya alemindeymis gibi goruyorum. Sanki hala inanamiyormus gibi Galatasaray'da oynadigina. Drogba ve Sneijder'e uzaydan gelmisler gibi bakiyordur idmanda halen.

malum adam 30 yasinda

Sivas'ın en etkili adamı konumundaydı kendisi ben çok umutluydum aslında da bi göremedik oyununu

rahat olun erman iyi oyuncu kendini ıspatlarsa zaten sezon icinde ya hamiti ya amrabatı keser.

Ben Ermani halen ruya alemindeymis gibi goruyorum. Sanki hala inanamiyormus gibi Galatasaray'da oynadigina. Drogba ve Sneijder'e uzaydan gelmisler gibi bakiyordur idmanda halen.

malum adam 30 yasinda ve insaat kalfasi tipi var.

Ne alakası var, şu insanları dış görünüşüyle falan yargılayan tipler var mı hala.

malum adam 30 yasinda ve insaat kalfasi tipi var.

Tamam adam 30 yaşında, ufak takımlardan gelmiş. Biraz daha yakışıklı olsa Drogba ve Sneijder'e uzaydan gelmişler gibi bakmayacak mı? Ne alakası var adamın yüzüyle, şekliyle?

Yiğit, Sercan, Furkan ve Erman. Bu oyuncuları alırken neyi düşünerek aldık. Gözümüzün önündeki oyuncuları izlemeden mi aldık. Ben gayet iyi hatırlıyorum bu drt transfer için taraftarlar bile istemiyoruz diye sayfalarca yazdı. Bizim göremediğimiz neyi gördüler de aldılar. Bonservislere ve yıllık ücretlerine ödenen paralarla daha kaliteli oyuncular alsaydık. Şimdi kadromuzda yerli oyuncu bolluğu var görünüyor ama güvenebileceğiniz yerli yedek oyuncuyu neredeyse yok.

Bir şeyleri yanlış yapıyoruz ama neyi...

Erman geçen sene 9 gol 14 asistle oynamış.Bir önceki sene 10 gol 10 asisti var.Ondan önceki sene 9 gol 4 asist yapmış.

Bonservisi elindeydi ve diğer saydığın isimler gibi çöp bir oyuncu değildi.İstikrarlı ve tecrübeli bir oyuncu.

Alınmasaydı üzülürdüm, bu sınırlama şartları altında.Senelerdir aydın gibi rezil bir topçuya o kadar para döktük, ermen ondan 10 kat daha yararlı olacaktır kanımca.

Geri
Üst Alt