#24 Erman Kılıç

1 maçlık mı senin algn ?

fener maçında nerdeydin ?

bundan sonraki maçlardan sonra burda gözükme.

sanki herif eli belinde durdu girince

sana mı sorcam bundan sonra gözükme diyosun kimsin sen ben görüşümü isteğimi belirttim ister kabüllen ister kabüllenme elbette düzelmesini isteriz asma kesme değil amacımız

Girdikten sonra çok kötü oynadı da yerin dibine sokmanın bir anlamı yok.

mantıklı yorumda bulundum zaten tekrar söylüyorum. bu erman bu takımda oynuyorsa her türk oyuncusu galatasarayda oynayabilir... nokta....

ya sen tam bir futbol fakiri bir insansın. brezilyadaki sokak çocukları ermanla iligli ne düşünüyorsa sende onu düşünyorsun. git bir istatislik vak eski maçlarnı izle belediyeden itibaren

Üzüldüm açıkcası kötü performans sergilemesine çok basit hatalar yaptı bunları tekrarlayamacaktır, iyi niyetinden şüphem yok.

ya sen tam bir futbol fakiri bir insansın. brezilyadaki sokak çocukları ermanla iligli ne düşünüyorsa sende onu düşünyorsun. git bir istatislik vak eski maçlarnı izle belediyeden itibaren

yaw arkadas neyi idda etmeye calışıyorsun. sabaha kadarda konuşsan fikrim değişmiyecek. birde bunu anlayın yorumlara saygı duyun be kardeşim

Erman iyidir, iyi. Çok iş yapar ligde.

Biraz heyecan vardı üstünde, Arena heyecanı.

Yanlış bilmiyorsam Galatasaray'lıydı Erman... Taraftarı olduğu takımın stadına futbolcu olarak ayak basmak çok başka bir duygu olsa gerek.

Ayagina toplasan 10 kere top gelmedi. Bu mac uzerinden Ermani degerlendirmek cok sacma. eger birini elestirme geregi duyuyorsaniz gidin hamiti, ne bileyim buragi falan elestirin.

Geri
Üst Alt