#24 Erman Kılıç

İlk mac kalitesi belli asmayin

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Boşuna uğraşma Burak. Ne yazık ki çok var bu kişilerden bu forumda.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Abi saka gibiler forumdan soguyorum mac sonralari tamam hamiti kotuleyin de ermani kotule sk nedir statdakilerede yuh lk hatasinda uguldamalar falan herifin ayagini titrettik zaten

Erman Kılıç'a zaman tanımak lazım,kalitesi belli ne bekleniyor ki vs böyle yorumlar saçma... İddaa ediyorum Erman bu sene bu takıma çok şey katıcak çok katkısı olucak.

Çok ama çok heyecan yaptı bugün. Daha iyi olacağına eminim.

Sana bu sene yabancı kuralından dolayi çok ihtiyacimiz olacak.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

pas hataları yaptı ancak bunu ilk kez kendi taraftarı önünne çıkmasından heyecanına bağlıyorum. Umarım daha iyi olur.

Fenerbahçe maçında oyuna girdikten sonra Snejder ve Drogba ile çok iyi işler yaptı defalarca ver kaça girdi.Bugün Gaziantepspor maçında asıl bölgesi olmayan sağ açıkta oynadı, heyecanlıydı da 55 bin kişi Arena'da oynuyorsun kolay değil! Buna rağmen 2 tane şut çekti biri tehlikeliydi kaleci iyi çıkardı.Eli ayağına dolaştı doğru ancak futbolun psikolojik boyutunu da görmezden gelmemek lazım.Bazı insanlar Pes oyunu veya Menajer oyunlarının etkisinde kalarak akıl almaz yorumlar yapıyor.Pesteki gibi Ronaldo veya bir başka oyuncuyu Galatasaray'a al ilk maçında hattrick yapsın böyle bir şey yok!! Ronaldo veya bir başkası hiç farketmez Galatasaray'a veya herhangi bir takıma gelse 1-2 ay takıma uyum ve adaptasyon sorunu çeker.Bu forumda bir kısım insanlar var yeni gelen bir oyuncu veya çoğu maçında iyi oynayan bir oyuncu bir maç kötü oynasın adeta bu insanlara gün doğuyor yerin dibine sokuyorlar sert eleştiriler yapıyorlar böyle olmaz!!

Fenerbahçe maçında oyuna girdikten sonra Snejder ve Drogba ile çok iyi işler yaptı defalarca ver kaça girdi.Bugün Gaziantepspor maçında asıl bölgesi olmayan sağ açıkta oynadı, heyecanlıydı da 55 bin kişi Arena'da oynuyorsun kolay değil! Buna rağmen 2 tane şut çekti biri tehlikeliydi kaleci iyi çıkardı.Eli ayağına dolaştı doğru ancak futbolun psikolojik boyutunu da görmezden gelmemek lazım.Bazı insanlar Pes oyunu veya Menajer oyunlarının etkisinde kalarak akıl almaz yorumlar yapıyor.Pesteki gibi Ronaldo veya bir başka oyuncuyu Galatasaray'a al ilk maçında hattrick yapsın böyle bir şey yok!! Ronaldo veya bir başkası hiç farketmez Galatasaray'a veya herhangi bir takıma gelse 1-2 ay takıma uyum ve adaptasyon sorunu çeker.Bu forumda bir kısım insanlar var yeni gelen bir oyuncu veya çoğu maçında iyi oynayan bir oyuncu bir maç kötü oynasın adeta bu insanlara gün doğuyor yerin dibine sokuyorlar sert eleştiriler yapıyorlar böyle olmaz!!

Acaba sorun Hamit'te değil de sağ kanatta mı? :D Hamit-Engin-Kazım-Sabri orada bir türlü ayar tutmuyor.

Erman hala formanın ağırlığı altında eziliyor...Acilen Terimin bu adama terapi yapması lazım..Top ayağımdan çıksın da nereye giderse gitsin mantığında...Ermanın yarı oyun zekasında olan Emre Çolak da bile nasıl özgüven var... İlk maçları diye hoş görüyoruz ama şu haliyle Türkiye Kupasında ancak oynar..

Adam 4 ay önce Adem Koçakla,Navratil ile oynuyordu. Şimdi Drogba ile,Sneijder ile,Burak ile vs. vs.

Zaman tanımak gerek,işimize çok yarayacak. Türkiye Kupası için de çok iyi bir fırsat.

Alısma dönemini atlattıktan sonra takıma katkı sağlayacagını düsünüyorum.

Erman süratli,seri ve topu alıp dikene kaleye gidebilen,kanatlardan ceza sahası icine dalabilen cok yönlü bir hücum elemanı.

Abi saka gibiler forumdan soguyorum mac sonralari tamam hamiti kotuleyin de ermani kotule sk nedir statdakilerede yuh lk hatasinda uguldamalar falan herifin ayagini titrettik zaten

Aynen öyle.. Chedjou'da da aynisini yapiyorlar. Nefret ediyorum böyle taraftardan. Adamlar neyin beklentisinde anlamak mümkün degil.

Adam ilk defa büyük bir takımda oynuyor. İlk defa büyük yıldızlarla bir arada. Ee dün heyecanı ortadaydı.

Bence biraz zamana ihtiyacı var ki hakediyor. Masraflı da değil. Bence her türlü Erman>Hamit

Aynen öyle.. Chedjou'da da aynisini yapiyorlar. Nefret ediyorum böyle taraftardan. Adamlar neyinya beklentisinde anlamak mümkün degil.

Chedjou ve ermanin zaten muazzam oynamasi icin bi gole falan ihtiyaclari var chedjou uzun oyncak korkuyo hata yaparim diye kcdefa gordum bunu

Heyecan yaptığı belliydi,normal de.Zaten kurtarıcı olmasını falan isteyen yok dursun kenarda.Sakatlıklarda,ceza durumlarında,kupa maçlarında fayda sağlayacaktır.

Acaba sorun Hamit'te değil de sağ kanatta mı? :D Hamit-Engin-Kazım-Sabri orada bir türlü ayar tutmuyor.

gerçek anlamda kanat oyuncularıyla oynamıyoruz ki Hamit sağ açık mı ? değil... Kazım'ın aklı futbolda mı ? bence değil... ayar tutmuyor diye bir şeyi ben kabul etmiyorum.Zamanında Sabri-Keita ikilisi son derece muazzamdı,eğer 4-3-3'e dönersek Eboue'nin önüne hızlı çizgiye inebilen bilekleri sağlam bir oyuncu şart ama şuan sistemimiz 4-3-1-2 şu sistemde Hamit zaten iç oyuncusu şimdi 4-3-1-2 sisteminde saha içi dağılım atak varyasyonlarında şöyle oluyor...

-------Muslera-------

----Semih Chedjou

--------Melo-----

Eboue---Hamit Selçuk----Balta

-----------Snejder-----------

--------Burak-Drogba--------

Yani bekler hücüma dönük,Melo üçüncü bir stoper konumunda bu sistemde.Hamit'in dikine ileriye ceza sahasına destek vermesi lazım,zaman zaman kanat gibi Eboue ile varyasyonlara girmesi lazım bunuda yapamıyor zaten.Bu şekil oynayabilecek bir oyuncu değil bu yüzden çok eleştiriliyor. Hamit'in bu sistemde oynayabileceği tek yer Melo'nun pozisyonu savunmayı üçleyecek ancak burdada başarılı olabileceği konusunda emin değilim çünkü ayağı iyi değil en iyisi gitmesi :D Kısacası bize bazı maçlarda 4-3-3'e döneceksek eğer çizgiye inebilecek,bilekleri iyi,hızlı bir kanat oyuncusu gerçek anlamda bir sağ açık şart. Dönmeyeceksek topu ileriye taşıyabilecek ayağı iyi,hızlı pres gücü yüksek bir orta saha oyuncusu transfer etmemiz lazım.Fatih Hoca içte çözmeyi denedi bu sorunu Engin'i denedi o mevkide ama tam uyum sağlıyamıyor orta sahayı tam sıkamıyor pres gücü zayıf, transfer şart......

Geri
Üst Alt