#24 Erman Kılıç

Galatasaray taraftarı olarak kendi adıma, çok bilmiş Adalet timsali fatih terimin halt yemesi adına özür diliyorum ermandan

Aydın Yılmaz. Hiçsin ve nefretimsin ..

Hocamızın ALTIN GENCİ A7 varken ne bekliyordunuz ki?

Bugün twitterdan hocanın bir bildiği vardır ben yine de mutluyum taraftarı olduğum takımın formasını giymekten demiş ve gözümde değerini bir kat daha yükseltmiştir.

Adam Sivas'ın en iyi oyuncusuydu.Yedekte çürüteceğimize bırakalım bir Anadolu takımında ilk 11 oynasın.

1175515_10151901675982160_836727011_n.jpg

A7 gibi paragözün olduğu takımda Erman benim için MESSİ dir.

Adamın bonservisi elindeydi neyin kafasını yaşıyorsun ya

Bilader ben Erman'dan beklentim yok diyorum bunda özgürüm sanane la.

Sana hesap mı verecem ben sen niye akşam akşam beni ayar ediyorsun.

Erman olsada olur olmasada umrumda da değil açıkcası bu takım için.

Sabri, Semih, Emre ve Eray. 4 altyapi oyuncusu var zaten listede. Erman yerinde Aydin olmasi tek kelimeyle rezillik.

Bilader ben Erman'dan beklentim yok diyorum bunda özgürüm sanane la.

Sana hesap mı verecem ben sen niye akşam akşam beni ayar ediyorsun.

Erman olsada olur olmasada umrumda da değil açıkcası bu takım için.

Terbiye..

Birazcik..

Yakismiyor bu post foruma.

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Erman Kılıç, Şampiyonlar Ligi listesine alınmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaşadı.

Erman, Riera ve Aydın'ın listede yer almasına karşın, kendisine yer verilmemesi üzerine ayrılık kararı aldı.

30 yaşındaki futbolcu, hayal kırıklığı yaşarken, kulübünden kendisini serbest bırakmasını istedi.

Sezon başında bir çok takım tarafından istenmesine karşın, çocukluğundan beri tuttuğu takıma transfer olan Erman Kılıç'in böylece Galatasaray'da oynama hayali de son bulacak.

Cuma günü transfer dönemi sona eriyor. Erman'ın da takım bulmak için önünde kısa bir süre kaldı.

Kaynak:
Erman Kılıç, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor - TrtSpor

Tapatalk Lumia 920

Geri
Üst Alt