#24 Erman Kılıç

Aydın tutulupta Erman gönderiliyorsa tek bir şey sorarım:

Terim sen napıyorsun?

Elindeki Türkleri satıp yabancı almaya devam eden, genç Türk oyuncularla ilgilenmeyen GS yönetimi ne yapmaya çalışıyor acaba anlayan var mı? Birileri çıkıp bizim yönetime seneye yabancı kontenjanının 5+0+3 olacağını hatırlatabilir mi acaba!

Yönetim ne alaka?

Hakkını helal et,cok büyük haksızlıga ugradın,taraftar olarak senden özür diliyorum,insallah hep basarılı olursun renktas...

bedavaya geldi diye böyle muamele görüyor. Engin Aydın duruyorken toplamda 90 dakika bile oynatılmadan adam gönderilmesi REZALET!!!

Niye aldık niye gönderiyoruz ? Hayat kadınları gibi 1 geceliğine kullanıp atıyoruzmu ?

Tabi takımın başındaki hoca milli takım derdine düşünce, yönetim ilgileniyor bu konularla pardon :ka21:

Hocanın milli takımda çalışmasına izin verenler utansın... "Bu sene GS tarihinin en kritik ve en zor sezonu olacak, bütün mesaini GS'a harcamalısın" demeyener utansınlar... Son bir kaç haftadır o kadar mantıksız işler yapıyoruz ki ne yönetime ne Fatih Terim'e güvenim kalmadı...

Hocanın milli takımda çalışmasına izin verenler utansın... "Bu sene GS tarihinin en kritik ve en zor sezonu olacak, bütün mesaini GS'a harcamalısın" demeyener utansınlar... Son bir kaç haftadır o kadar mantıksız işler yapıyoruz ki ne yönetime ne Fatih Terim'e güvenim kalmadı...

Ne yapsın adamlar hoca kafaya koymuşsa milli takımı. Ü günde yeni hoca mı bulacaklar. Başkan 2 senelik sözleşmeyi attı önüne restini çekti.

Her sezon böyle mantıksız bir iş yapmak zorunda mıyız? Adamı niye aldık niye gönderdik? kaldı ki bu adam bence kanatlarda Engin'den de, Aydın'dan da, Emre'den de hatta bu formuyla Hamit'ten de faydalı olabilecek biri..

özür diliyorum senden Erman sana yapılan çok büyük bir ayıp burnuma pis kokular geliyor ama neyse

Bize karşı gol atınca,kötü adam ilan edilir. Yolun açık olsun Erman :(

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Senin gibi adamlar harcanir mustafa sarp gibi adamlar gün görür

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Kazım için yaptığım yorumu senin için de yapıyorum. İnşallah ilk maçta Galatasaray'a 3 gol atarsın da hocanın ağzının payını verirsin.

bu herife ayip edilmiştir. üzüldüm. inşallah hep başarili olursun.

Geri
Üst Alt