#24 Erman Kılıç

Muhtemelen tek suçun Terim'e güvenmekti ama onun gibiler adamı böyle satarlar işte.Kusura bakma ,yolun açık olsun.

noldu millet karalar bağlamış gitmediki erman sadece bizden istemişler adamı ama eğer giderse eğer gönderilirse yazıklar olsun alanada gönderenede çok büyük küfür ederim

Fener maçında çok beğenmiştim,iş yapacağına emindim,ama saçma sapan hareketle postaladılar adamı,yazıklar olsun...

200 bin Euro ne ya? Şaka mı bu kulüp, saçma sapan işler dönüyor.

Kimse vazgeçilmez değildir de böylesi de jb geçmek gibi olmadı mı?

İşin sorumlusu hocaysa da ayıp etmiş yönetimse de. Erman haklı adam eğer gitmek istediyse, CL listesine ismi verilmeyecekse başçavuşun eşşeği olarak mı aldılar adamı?

Yolun açık olsun Erman.

Adam geldiğinde ne kadar mutluydu belkide imzaladığı an dünyanın en mutlu insanıydı . Para için değil tuttuğu takıma hizmet etmek için gelmişti instagramdan mesajlarında hep Galatasaray ile ilgili mesajlar atıyordu . Çocukluğundan beri de tuttuğu takım Galatasaraymış ve Ali Samiyene çocukken gelirmişdi . Böyle bir adamı Terimin egoları sebebiyle gönderdik ya helal .

Erkan'ı almaya çalışın bakalım kaç isteyecekler. Erkan'ı geçtim daha iki ay önce bu kulüp Alper olayında bize yamuk yapmadı mı? Verme kardeşim futbolcunu şu simsarlara. Niye veriyorsun. Kupa maçlarında oynar, bazı lig maçlarında oynar. Veriyorsan bile neden Eskişehir yani...

Yok anlaşılan o ki yönetim değişikliği yaramamış. Birbirinden saçma hamleler geliyor. Başkan'ın etrafında yanlış kişiler var ve yanlış danışmanlık yapıyorlar.

Yeni aldığımız Türk oyuncu satılıyor 10 senedir patlama yapacak aydın kadroda. Neresinden bakarsan yanlış ve adaletsiz. Açıkçası bu sene şampiyon olacağımızı da hiç zannetmiyorum ...

BRa3meOCAAAFn2S.png

Erman Kılıç ‏@10ermankilic1019 dk

Hayat işte Ne Yaparsan Yap Olmuyor Bazen..

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Elimizdeki işe yarar tek Türk statülü kanat oyuncusunu daha oynatmadan geri göndermek.. Anlam veremedim bir türlü. İlginç...

Adam gelirken bi sövdünüz giderken de ayrı sövuyonuz.Burası da iyice antulaştı.Foruam bırakmak iyi oalcak galiba:42:

Erman Kılıç'ın Galatasaray kariyeri ;

27 dakika

2 kupa

Teşekkürler Erman !

Hamiti 50 kere keserdi. Yazık oldu.

kendisine haksızlık yapılmış olabilir, yedek olacağı zaman zaman tribünde olacağı gözüne gözüne sokulabilir ama anlamadığım ş yıllardır anadoluda mücadele et sürekli göze bat,büyüklerin canını yak ve sonunda tuttuğun takıma gel e sonunda forma şansı bulamıyacağım gitmek istiyorum de,cl kadrolarına yazılmadım gitmek istiyorum de

yahu mis gibi stad oynamasanda paran cepte geç tribüne haftada bikez izle paranıda al, tuttuğun takıma gelmişsin savaşabilecek formayı kapabilecek adamsın sana ihtiyaç var,olacak belli sen daha nediye gitmek istiyorum dersin.

ulan aydın malı kadarda mı aklın yok.

Erman çok güzel bir alternatif olarak yer alıyordu kadroda, hatta Aydın vb. oyuncuların vereceğinin katkının 1-2 mislini verebilirdi şans tanınsaydı fakat hala şaka gibi neden satıldığını anlamadım gerçekten ilginç ilginç işler yapıyoruz. Türk oyuncu sayımız gittikçe azalıyor, bunun yanında Mertan gibi gençlerimizi A Takımda kullanabilecekken biz kaç senedir yattığı yerden para alan, ona rağmen ona önerilen sözleşmeyi beğenmeyip GALATASARAY'ı red eden Aydın ile sözleşme yeniliyoruz beyefendi kulüp bulamayınca.

Burada bir kaç arkadaş Erman kendisi gitmek istedi yazmış. Arkadaşlar lütfen. Erman gelirken bilmiyormuydu alternatif olarak geldiğini? Sizce adam zaten bu gerçeği bildiği halde geldiği ve tuttuğu takımdan çekip gidermi hemde şampiyonluk yaşama şansı varken? Fatih Hoca ve yönetim ne yapıyor anlamıyorum ama saçmaladıkları kesin.

adam 11 oynamak için geldi sanki Gs ye ŞL ye yazılmadığı için gidiyor ha

ortada eşşek gibi bir haksızlık var, terimi koruyacağınız için bunu bile bile görmemezlikten geliyorsunuz

erman sivasta aldığı paranın yarısına sırf taraftarı olduğu takımın formasını giyebilmek için geldi. bu adamı bjk de istedi kasımpaşada. geçen yıl ligin en çok asist yapan 2. oyuncusu

bizim terim ne yaptı, adamı kalkıp solbek denedi, sağ iç hamit yerine denendi. bu adam 10 numara ve sol açıkta iş yapar, ligi 2 rekat takip eden herkes bunu bilir.sneijder ve bruma nın bölgesel olarak alternatifi olacak 1.numaralı türk oyuncuyu sen kalk şl listesine bile alma. aydını kayırmak için kadro dışı bırak.

adaletsizliğin Allah ı yapılıyor takımda, bu yapılan muameleye karşı gitmek istediyse Erman sonuna kadar haklıdır.ab işi olmasın o zaman göreceğim ben Terim i emre mi kurtaracak aydın mı..

Geri
Üst Alt