#24 Erman Kılıç

Fatih hoca çok adaletli olduğunu söyler her zaman geçen yıl fatih terim adaletin olduğu yerde vardır demişti çıksın antalya maçından sonra açıklasın niye aydın diye adalet neresindeymiş bu işin anlayalım.

erman bugün tv

-fazla forma şansı bulamadığımdan ayrılma kararı aldım

-imzadan sonra sadece amk spor açıklama yaptım

fatih terime saydıranlar yazıklar olsun.

Erman kılıç:ben hiçbir antrenmanı kaçırmadım hep çalıştım ama fatih terim benim yerime 3 aydır kulüp arayan adamı tercih etti, fatih terimin adaletine güvendiğim için Galatasarayı seçtim ama yanılmışım arenadaki maçı sabırsızlıkla bekiyorum, galatasaray taraftarını asla unutmayacağım

Erman kılıç:ben hiçbir antrenmanı kaçırmadım hep çalıştım ama fatih terim benim yerime 3 aydır kulüp arayan adamı tercih etti, fatih terimin adaletine güvendiğim için Galatasarayı seçtim ama yanılmışım arenadaki maçı sabırsızlıkla bekiyorum, galatasaray taraftarını asla unutmayacağım

erman bugün tv canlı yayınına katıldı söylediklerini aktarayım sana saçmalamayın erman ayağına sarmayın hocaya

-fazla forma şansı bulamadığımdan için fatih hocayla görüştüm ayrılma kararı aldım

erman bugün tv canlı yayınına katıldı söylediklerini aktarayım sana saçmalamayın erman ayağına sarmayın hocaya

-fazla forma şansı bulamadığımdan için fatih hocayla görüştüm ayrılma kararı aldım

fatih terime sardığım falan yok,beyaz tvde yapmış bu açıklamaları

Neden ayrılmak istediğini biliyorsun değil mi?

Bugün tv'ye katıldı.

Fazla forma şans bulamadığımı düşündüğüm için Fatih hocayla konuştum.

O da izin verdi dedi.

Ligde bile fazla şans bulduğumu düşünmüyorum dedi 15 dakia 10 dakika.

Şampiyonlar ligi kadrosunda yer almamla hiçbir alakası yok dedi.

Transfer olduktan beri bir tek röportaj verdim oda amkya dedi.

Mustafa Özgür Sancar ‏@mozgursancar 3 sa

#Sporextra 15.10. Bugün TV. Konuk, Galatasaray'dan Eskişehirspor'a transfer olan Erman Kılıç. #futbol

hiçbir yerde yok bu açıklamalar niye yok anlayamıyorum.ama ben dinledim.

bir Galatasarayli olarak Erman'a reva gorulen su muamele yuzunden inanin utandim , bu isler cocuk oyuncagi degil

Erman herkesin sevgisini kazandi , belki topunu oynayacak firsat vermediler ama transferin ne kadar plansiz programsiz yapildigini herkese ifsa etti

Erman'ı Antep maçında stadda izledim. Bizde oynaması imkansız bir futbolcuydu. Topu topu yarım saat civarı oynadı ve bu süre bile tribünleri çıldırtmaya yetti. İyi niyetinden şüphem yok ama Galatasaray'da oynayacak çapı yok ve 30 yaşından sonra da bu seviyeye gelmesi imkansız. Daha fazla rezil olacağına Anadolu takımına transfer olması kendisi için hayırlı olmuştur. Anadolu takımlarında iş yapabilecek bir oyuncu. Zaten gitmek isteyen de kendisi. Bu konuda Fatih Terim de yönetim de doğru hareket etmiştir.

^ Aynı işlemin Hamit için de yapılmasını bekliyoruz...

Geri
Üst Alt