24.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamdır kayıtlar doldu :D katılımcılar ilk sayfada mevcut

Beyler şimdi dışarı çıkmam gerek bir yere gidip geleceğim.Pmlerine 21:30 gibi en geç cevap vereceğim bilginize!!

Gerçek bir Eurovision nasıl düzenlenir göstereyim Aslan beye :P

ergün burasi ney ya, osman beni buraya getirdi valla. :D

sarki yarismasi mi? kim sececek? jüri falan var mi yoksa üyeler kazananan sececek? her üye sadece bir sarki mi söylecek :elvis:

Hayır olm yasaklı olmayan şarkılardan biriyle katılacaksın.Yani sen söylemiyorsun başkasının söylediği şarkılar :D ilk sayfayı oku bilgiler orda

sarki yarismasi mi? kim sececek? jüri falan var mi yoksa üyeler kazananan sececek? her üye sadece bir sarki mi söylecek :elvis:

Eurovision'u biliyorsan

12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 olmak üzere en beğendiğin 10 şarkıyı seçiyorsun listede yer alan 24 şarkıyı dinleyip ve puanlarını Emrah'a PM ile ulaştıryorsun.

Şarkını ifşa etmen yasak ve yine Emrah'a PM ile atman lazım.

Ne kadar çabuk atarsan pişti olma ihtimalin o kadar azalır.

Bu kadar.

baktım osman pm atmış sana, kafana takılan bi şey olursa sorarsın hacı zaten zor bi şey değil.böylece bir süreliğine tuchel i unutmuş olursun. :)

Şarkımı mesajımı gönderdikten hemen sonra gönderdim. 2. yazdığım düşünülürse pişti olursam yıkılırım. Herkese bol şans :D

Eurovision'u biliyorsan

12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 olmak üzere en beğendiğin 10 şarkıyı seçiyorsun listede yer alan 24 şarkıyı dinleyip ve puanlarını Emrah'a PM ile ulaştıryorsun.

Şarkını ifşa etmen yasak ve yine Emrah'a PM ile atman lazım.

Ne kadar çabuk atarsan pişti olma ihtimalin o kadar azalır.

Bu kadar.

yahu 2 sayfa yazdım pm olarka belkı onca yazıdan hıc bısey anlamıycak cocuk :D bu ıyı oldu :D

Müşterim vardı.Katılıyorum dememe rağmen yazmamışsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt