- 10 Nisan 2013
- 54.015
- 34.269
- 2.993
Tamamdır kayıtlar doldu
katılımcılar ilk sayfada mevcut

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi oldu nuri gündüz gay mey bi şeyler diyordun kafa dağıtırsın![]()
ergün burasi ney ya, osman beni buraya getirdi valla.
sarki yarismasi mi? kim sececek? jüri falan var mi yoksa üyeler kazananan sececek? her üye sadece bir sarki mi söylecek :elvis:
sarki yarismasi mi? kim sececek? jüri falan var mi yoksa üyeler kazananan sececek? her üye sadece bir sarki mi söylecek :elvis:
Beyler şimdi dışarı çıkmam gerek bir yere gidip geleceğim.Pmlerine 21:30 gibi en geç cevap vereceğim bilginize!!
Eurovision'u biliyorsan
12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 olmak üzere en beğendiğin 10 şarkıyı seçiyorsun listede yer alan 24 şarkıyı dinleyip ve puanlarını Emrah'a PM ile ulaştıryorsun.
Şarkını ifşa etmen yasak ve yine Emrah'a PM ile atman lazım.
Ne kadar çabuk atarsan pişti olma ihtimalin o kadar azalır.
Bu kadar.
Gerçek bir Eurovision nasıl düzenlenir göstereyim Aslan beye![]()
yahu 2 sayfa yazdım pm olarka belkı onca yazıdan hıc bısey anlamıycak cocukbu ıyı oldu
![]()
yahu 2 sayfa yazdım pm olarka belkı onca yazıdan hıc bısey anlamıycak cocukbu ıyı oldu
![]()
Katılıyorum dedim yazmamışsınız.?