- 10 Mart 2013
- 120.832
- 152.856
- 4.938
Müşterim vardı.Katılıyorum dememe rağmen yazmamışsınız.
23.ye yazmışsın bu konuya yazman gerekirdi.
https://www.gscimbom.com/forum/thre...yon-serkan-sakrak.164063/page-17#post-8090520
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Müşterim vardı.Katılıyorum dememe rağmen yazmamışsınız.
nöbetteki renklidashları yarışmaya kazandırarak ne hedefliyorsun osman,onlar hoca istiyor transfer istiyor yaptığın hoş değil
Şarkımı yolladım her türlü lobby faaliyetine hazırım ilgililere duyrulur![]()
Bu ne yahu her gün yarışma mı olur, abarttınız siz de iyice
@Osman Uzdu mention için teşekkür ederim, kaçırmışım ama zaten bu hafta inanılmaz yoğunum, kaçırmasam da katılamazdım, bu seferki bensiz olsun. Favorim sensin![]()
Müşterim vardı o dakikalar'da ama yani elimde olmayan sebeplerden dolayı yazamadım. En azından bir tolerans tanınabilir.
Yarışmayı Tolga yapacağını duyurmuştu. Ama gel gör ki açgöz smod Emrah yine çocuğun hevesini kursağında bırakmış. Sonra da vay efendim ben profesyonel organizatörüm diye geziniyor. Sen sadece profesyonel bir diktatörsün!
Tolga senin de dik duruşuna hayran kaldım!![]()
@Emrah Yıldırım gelsin bakar duruma göre, sen şarkını hazırla hocam emrah seni de dahil ederse yollarsın hemen şarkını
Ne yapalım üstümüz, diyecek sözümüz kalmadıBu akşam yarışma bile olmayacaktı, uzun ikna turlarım sonucunda yarışma yapmayı kabul etti
10.000 layka ulaşacak olmasının da etkisi var tabi. Benimde yarışma yapacağım zaman gelecek elbette.
Yazdın mi beni ¿
|tapatalk|
Emrah düzenliyor yarışmayı, yazamadım ben :redface:
@Serkan Şakrak 13. sıradan girmişin bugun? hayırdır vip torpilin yok mu ?
10- Faruk Yavuz
11- Tolga Aybakan
12- Uğur İz
13- Serkan Şakrak
14- Murat Kayanda
15- Aslan Türkoğlu
16- Mustafa Özbaş
17- Burak Pakdemir
18- Atakan Sencer Giritli
19- Onur Hırboğlu
20- Aykut Akyıl
21- Nuri Aslantaş