Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 1.233
Ne zaman punalar verecegiz simdi :063:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi geçen yarışma Elton John'a ayıp ettiğini düşünüyorum. Bu yarışma puan bekliyorum artık. :cool:
Ne zaman punalar verecegiz simdi :063:
Sevdiğim şarkılardan biriyse ve tekrar şarkılardan biri değilse yükseklerden biri denk gelebilir diye umuyorum bu sefer.
Ama lobimizi terk edip Serkan tarafına geçmene darılmadık değil tabi.:redface:
Hatırlarsınız ki lobiyi ben terketmedim. Resmen kovuldum!.. Bunu beni buna mecbur bırakan şahsiyetlere iletmenizi rica edeceğim. Lütfen!..
Hatırlarsınız ki lobiyi ben terketmedim. Resmen kovuldum!.. Bunu beni buna mecbur bırakan şahsiyetlere iletmenizi rica edeceğim. Lütfen!..
Yasaklı şarkı 1 tane arkadaşlar, o da çok farklı versiyonları olan hepinizin bildiği bir şarkı zaten, onun dışında sorun yok. İlginç bir detay yakaladım.
Yarışmaya toplam, bu yarışmadaki şarkılarıda saydığımda, yerli-yabancı-soundtrack karışık toplam 614 şarkı katılmış, yasaklı listesine 546 adet şarkı girmişim. Yani 68 fark pişti olanlardan kaynaklanıyor diye düşünüyorumBu kadar pişti olmayı nasıl başarmışız öyle
Ana yine de bir kez daha gözden geçireceğim sonra, gözden kaçmıştır belki.
Senin artik lobiye ihtiyacin yok osman cok pisman olacak ama is isten gecmis olacak
Tapatalk
Buradan dönüş olamaz zaten.
Rengimi yeterince belli ettim artık... :cool-96:
Geçirip yıpratma hacı kendini.
Katılmadığım yarışma olmadı neredeyse farklı versiyonu dediğinin hangisi olduğunu anladım evet ve onun dışında şu an uçan linklerden birinde çok net bir şarkı vardı.
Bütün şarkıları sonuna kadar dinlemiş, ve sevdiklerimi sarıp sarıp dinlemiş yarışma sırası, oy verdikten sonra biri olarak imkansız yanılmam. :redface:
İlla ki diyorsan yok ben uğraşacağım sen bilirsin tabi.![]()