24.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi geçen yarışma Elton John'a ayıp ettiğini düşünüyorum. Bu yarışma puan bekliyorum artık. :cool:

Sevdiğim şarkılardan biriyse ve tekrar şarkılardan biri değilse yükseklerden biri denk gelebilir diye umuyorum bu sefer.

Ama lobimizi terk edip Serkan tarafına geçmene darılmadık değil tabi.:redface:

Sevdiğim şarkılardan biriyse ve tekrar şarkılardan biri değilse yükseklerden biri denk gelebilir diye umuyorum bu sefer.

Ama lobimizi terk edip Serkan tarafına geçmene darılmadık değil tabi.:redface:

Hatırlarsınız ki lobiyi ben terketmedim. Resmen kovuldum!.. Bunu beni buna mecbur bırakan şahsiyetlere iletmenizi rica edeceğim. Lütfen!..

Yasaklı şarkı 1 tane arkadaşlar, o da çok farklı versiyonları olan hepinizin bildiği bir şarkı zaten, onun dışında sorun yok. İlginç bir detay yakaladım.

Yarışmaya toplam, bu yarışmadaki şarkılarıda saydığımda, yerli-yabancı-soundtrack karışık toplam 614 şarkı katılmış, yasaklı listesine 546 adet şarkı girmişim. Yani 68 fark pişti olanlardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum :D Bu kadar pişti olmayı nasıl başarmışız öyle :D Ana yine de bir kez daha gözden geçireceğim sonra, gözden kaçmıştır belki.

Yasaklı şarkı 1 tane arkadaşlar, o da çok farklı versiyonları olan hepinizin bildiği bir şarkı zaten, onun dışında sorun yok. İlginç bir detay yakaladım.

Yarışmaya toplam, bu yarışmadaki şarkılarıda saydığımda, yerli-yabancı-soundtrack karışık toplam 614 şarkı katılmış, yasaklı listesine 546 adet şarkı girmişim. Yani 68 fark pişti olanlardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum :D Bu kadar pişti olmayı nasıl başarmışız öyle :D Ana yine de bir kez daha gözden geçireceğim sonra, gözden kaçmıştır belki.

Geçirip yıpratma hacı kendini.

Katılmadığım yarışma olmadı neredeyse farklı versiyonu dediğinin hangisi olduğunu anladım evet ve onun dışında şu an uçan linklerden birinde çok net bir şarkı vardı. :D

Bütün şarkıları sonuna kadar dinlemiş, ve sevdiklerimi sarıp sarıp dinlemiş yarışma sırası, oy verdikten sonra biri olarak imkansız yanılmam. :redface:

İlla ki diyorsan yok ben uğraşacağım sen bilirsin tabi. :)

[attachment=11263:upload_2014-6-26_1-51-34.jpeg]

Neyse haydi herkese hayırlı geceler.

[attachment=11264:upload_2014-6-26_1-52-52.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-26_1-51-34.webp
    upload_2014-6-26_1-51-34.webp
    5 KB · Görüntüleme: 46
  • upload_2014-6-26_1-52-52.webp
    upload_2014-6-26_1-52-52.webp
    5 KB · Görüntüleme: 46
Puanlamayı gönderdim. Hayırlı olsun. Açıkcası bayadır artık bu yarışmanın içindeyim ama ilk kez bu kadar kolay bir playlist gördüm. Kolay derken, aslında çoğu sevdiyim şarkılar fakat neredeyse yarısından fazlası arşivimde olan parçalar. Haa buna rağmen 1-2 tane bilmediğim güzel şarkıya da denk geldim. Onların da hakkını verdim zaten.

Puanları yaklaşık 1.30 saat önce yolladım, hayırlı olsun.

Katilamadim ama playlistte resmen fransiz saldirisi olmus.

Lobi isleri donuyor haberiniz olsun. Istihbarat saglam.

Geçirip yıpratma hacı kendini.

Katılmadığım yarışma olmadı neredeyse farklı versiyonu dediğinin hangisi olduğunu anladım evet ve onun dışında şu an uçan linklerden birinde çok net bir şarkı vardı. :D

Bütün şarkıları sonuna kadar dinlemiş, ve sevdiklerimi sarıp sarıp dinlemiş yarışma sırası, oy verdikten sonra biri olarak imkansız yanılmam. :redface:

İlla ki diyorsan yok ben uğraşacağım sen bilirsin tabi. :)

Yok ya öylesine bir baktım meraktan gözüme çarpmadı başka. Çokta önemli değil artık zaten.

oyş bir sürü Fransızca var

tüm gol sonrası müziklerini de koymuşsunuz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt