Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.720
- 10.827
- 2.413
Okan Buruk denen sahis, Günay icin bu genc kaleciyi yiyecek. Yaziklar olsun, neymis Günayin bir agirligi varmis soyunma odasinda, ulan herif kova be her yeri netin olsa ne yazar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah korusun Uğurcan sakatlanmadığı sürece 2.kaleci olmakla 5.kaleci olmak arasında ne fark olacak
Aylarca oynamayan 2.kaleci Jankat, Uğurcan'ın sakatlığı sonrası oyuna girdiğinde onu motive ve formda tutacağına inandıran şey nedir tam olarak veya Günay gibi olmayacağına nasıl emin oluyoruz? Adam madem iyiyse oynamasına müsaade edip gelecek adına yatırım yapmamız daha iyi değil mi? Ki daha 20'lerin başında birinden bahsediyoruz.2. kaleci bu yüzden önemli zaten.
Uğurcan bi omzu çıksa 2 ay yok. Kalede Günay mı olsun Jankat mı?
Yedek santrafor ne kadar önemliyse yedek kaleci de o kadar önemli bana göre.
-ki bizim yedek kalecimiz her sezon rahat bi 10 maç oynuyor. Jankat 2. kaleci olursa o da oynar.
Bu arada Uğurcan geçen sezon 2 kere sakatlandı diye hatırlıyorum. Hatta biri ŞL maçıydı işte. Düşün, Günay girdi ve 0 konsantrasyon girdiği için gol yedik.
Aylarca oynamayan 2.kaleci Jankat, Uğurcan'ın sakatlığı sonrası oyuna girdiğinde onu motive ve formda tutacağına inandıran şey nedir tam olarak veya Günay gibi olmayacağına nasıl emin oluyoruz? Adam madem iyiyse oynamasına müsaade edip gelecek adına yatırım yapmamız daha iyi değil mi? Ki daha 20'lerin başında birinden bahsediyoruz.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence direkt kiralayalım yine. 2. kaleci olarak da kalmasının bir faydası olmaz.Sanırım uzun zamandır ilk defa aha bundan olabilir diyebileceğimiz bir kaleci çıktı altyapımızdan. Efendi bir çocuğa da benziyor.
2.kaleci olarak kalmayacaksa bari oynayabileceği bir yere kiralayalım. 3. kaleci olarak kalmasının hiç bir mantığı ve getirisi yok. Aman Günay üzülmesin diye şans bulamayacak zaten hiç.
Çok fahiş fiyatlara transfer teklifi gelmezse Uğurcan 5 sene bizimle.Kiralamamız lazım zaten full oynamalı belki de 2-3 sene sonra kaleyi alacak
5 sezon boyunca maç tecrübesini artırmadan ve tek tük oynayarak kendini geliştirebilecekse, motivasyonu düşmeden ümit ve sabırla yedekte bekleyecekse ve 5 sezon sonra ona hadi buyur, bu kadar az maç tecrübesiyle kaleyi devral diye güvenecek bir yönetim ve taraftar grubu varsa neden olmasın?Kalecinin oynaması her mevki gibi önemli olsa da antrene ederek formda kalabilen, gelişebilen tek mevki belki de. Velhasıl Jankat için motivasyon belli ki GS'de 2. kaleci olmak. Çünkü Uğurcan'ın kariyeri maksimum 4-5 sene daha sürer, Jankat belli ki kafasında Uğurcan'dan sonra ben kaleyi devralabilirim diye kurmuş.