#24 Jankat Yılmaz

Okan Buruk denen sahis, Günay icin bu genc kaleciyi yiyecek. Yaziklar olsun, neymis Günayin bir agirligi varmis soyunma odasinda, ulan herif kova be her yeri netin olsa ne yazar

Almaya çalışırlar çocuğu hemen bugün 10 tane teklif gelir aha izleyin. İşin kötüsü hakikaten Uğurcan'dan daha iyi şu haliyle. Dün Uğurcan o toplardan birini kesin içeri alırdı

Günay 3. Kaleciliğe geçmeli bu ben iyiyim o iyi konusu değil kariyer sonuna gelmiş bir kalecinin genç bir kalecinin önünü açması için yapılmalı. Bu olgunluk kendisine var bence.

Allah korusun Uğurcan sakatlanmadığı sürece 2.kaleci olmakla 5.kaleci olmak arasında ne fark olacak mesela, her 2 türlü de oynamayacak sonuçta. 2.kaleci olsa sezonda 3 defa ziraat maçı oynayacak alt tarafı. Bu arkadaş bu kadar formdayken direkt oynamaya devam etmesi gerekir mantıken. Sözleşmesini uzatıp düzenli forma giymesine olanak verecek şekilde yöntem izlemek lazım yoksa bu formu süreklilik arz etmez. Yarım dönem Eyüp macerasının etkilerini görüyoruz halen, kızağa çekildiği an 2 ay içinde balon gibi sönecektir. Bu potansiyel varken harcanmamalı, 1.kaleci olacağı çok takım olur Süper Lig'de, bir an evvel sözleşmesini uzatıp gereğini yapmamız iyi olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Git kardesim. Bunlar adam olmaz. Ben sende o isigi, hirsi goruyorum. Senden olur. Psikopat kaleci tipin var. Pimi cekilmis bomba gibisin. Patalamayi bekliyorsun. Gonul isterdi ki Uurcan falan defedilsin senle devam edelim. Ama olmayacak tabi. Sen kac kurtar kendini.

hazırlık maçlarında beni en çok etkileyen player

izlediklerimiz tesadüf değilse günay güvenç denen tuhaf herifle yarıştırılması bile trajikomik bi hadise

direkt olarak 2. kalecidir kendisi
hatta lig maçlarında da bu tip bi performans verirse çakırla bile rekabet edebilir

güveniyoruz

Geri
Üst Alt