Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
Horvath-Galatasaray2001.jpg

Pavel Horváth (d. 22 Nisan 1975, Prag, Çek Cumhuriyeti), Çek eski futbolcudur. Çek Cumhuriyeti millî futbol takımıyla 19 maça çıkmıştır ve 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da takımda yer almıştır.

Galatasaray'da bir süre birlikte çalıştığı Rumen teknik adam hakkında Horvath, "Lucescu her zaman Türk oyuncularla ilgilenirdi. Yabancı oyuncular onun gözünde yok gibiydi. Ben bir kaç kez konuşmaya da çalıştım ama takımdaki Türk oyunculara vakit ayırmaktan benim dönüp yüzüme bile bakmadı. Sadece benim değil benimle birlikte gelen ve o takımda yer alan yabancı oyuncular hep onunla sıkıntı yaşadık" dedi.

"Galatasaray'da bana maskot gibi davrandılar"

Bu arada Pavel Horvath, daha önce de Galatasaray günleri hakkında çarpıcı açıklamalar yapmıştı. Çek futbolcu, 2001 yılında Sporting Lizbon'dan Galatasaray'a transferi hakkında konuşurken "Galatasaray'ın teklifi, diğer tüm tekliflerin iki katı fazlaydı. Ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlardı. Oraya gitmek zorundaymış gibi hissettim. Ama beni bir maskot olarak transfer etmek istediklerini bilmiyordum. Oynayamadım bile. Çoğu kez buradan nasıl gitsem diye düşündüm." sözlerini kullanmıştı.

şansızlığı sergendi bunun.

jardelle sergen o seneler birkaç sezon daha kalsaydılar 1-2 şampiyonluk daha görür muyduk reis
olurduk tabi ki oldukta ama o dönem arif ve ümit gol sıkıntısı yaşatmadı bize. çok sonrası için nolurdu bilinmez tabi.
almaktan vazgeçip anlaşmayı bozduğumuz ilhan var mesela gelse nasıl olurdu kimbilir.

olurduk tabi ki oldukta ama o dönem arif ve ümit gol sıkıntısı yaşatmadı bize. çok sonrası için nolurdu bilinmez tabi.
almaktan vazgeçip anlaşmayı bozduğumuz ilhan var mesela gelse nasıl olurdu kimbilir.

galiba haklısın reis ama jardel o dönem başka bi şeydi ya

ertesi sezon toplam 55 gol atmış, ondan sonraki sezonlarda da düşüşe geçmiş zaten

sence satıldığında bi şeyler döndü mü, birileri komisyon falan mi aldı yoksa düpedüz yönetim beceriksizliği mıydi

galiba haklısın reis ama jardel o dönem başka bi şeydi ya

ertesi sezon toplam 55 gol atmış, ondan sonraki sezonlarda da düşüşe geçmiş zaten

sence satıldığında bi şeyler döndü mü, birileri komisyon falan mi aldı yoksa düpedüz yönetim beceriksizliği mıydi
altın ayakkabıyı almıştı zaten de cem uzan sayesinde ödeniyordu bunun parası desteği çekince napacaklarını bilemedi yönetim. gerçi yarsuvat yönetimi gibi geçici bi yönetimdi yine de o iki pis cüce şampiyonluğu satmayıp jardeli dövmeslerdi gidişi bu şekilde olmazdı. hiç bişey alamadık heriften

Geri
Üst Alt