#24 Salih Dursun

Salih'i düğünde bile oynatmam ama adam yoklukta Trabzon'da oynuyor resmen. Çok kötü bir arkadaş bu. Kayseri'yi tebrik ediyorum.

Kazik atmayi bilen bir spor kulübü.

Biraz futbola ilgi verseydiler, Amrabat, Topuz ve Salih den aldiklari parayi iyi transferler yapabilirler.

Teknigi iyi degilse orta sahada ne isi var?At yedege gitsin hoca:D

attachment.php

Ekli dosyalar

• 16341-6E3Q5Z6C.webp
    16341-6E3Q5Z6C.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 159
Hürriyet Gücer potansiyeli görüyorum bu adamda anadolu takımlarında iyi takoz ön libero oynar

Halilodziç hocam olsa kafa atardım bu kadar açık sözlü olunmaz be

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Stoper ve önlibero performansını değerlendirmek açısından kiralık gitmesi iyi oldu, çok süre alır umarım, kazık girdi bir kere, ne kadarı kurtarılırsa kar artık...Zira bizde kalsa ya hiç şans bulamaz yahut başarılı olamayacağı sağbekte oynatılırdı...

2 senelik kiralik zaten. Cok iyi oynarsa alirlar üstelik.

Salih Dursun'dan hicbirsey olmaz. Kendimizi kandirmayalim. Trabzonspor'da nasil oynuyor hala anlam veremiyorum.

Vahid hoca Salih'in kariyerine önemli bir yön verebilir...Özellikleri sebebiyle bek olamaz...

Çok hırslı ve mücadeleci bir oyuncu...Tekniğini geliştirirse iyi bir merkez oyuncusu olabilir , bu şansı iyi değerlendirmeli...

çok iyi oynamış ts forumlarında öyle diyorlar
ben izlemedim

Maci izldim. Diger sayfada yazmistim gercekten cok iyi oynadi on liberoda. Bu cocugu sag bek kim yaptiysa futbol bilgisi sifirmis. Melo. Mereles falan ne kadar sag bek oynar dusunun iste. Oynadigi bolgede fizk ustunluk, cabukluk ve guc onemli o yuzden basarili oldu. Ancak birkac mac daha ayni basariyi gosterecekmi gormek lazim. Bizde oynayamaz belki ama tspor icin iyi bir transfer oldu.

Birde stoperde görmek lazım, orada başarılı olma şansını daha fazla görüyorumda TS daki stoper bolluğunda sıra gelmez ;(...

1 hafta önce doğmamış bebeğini kaybetmiş sanırım.

Maci izldim. Diger sayfada yazmistim gercekten cok iyi oynadi on liberoda. Bu cocugu sag bek kim yaptiysa futbol bilgisi sifirmis. Melo. Mereles falan ne kadar sag bek oynar dusunun iste. Oynadigi bolgede fizk ustunluk, cabukluk ve guc onemli o yuzden basarili oldu. Ancak birkac mac daha ayni basariyi gosterecekmi gormek lazim. Bizde oynayamaz belki ama tspor icin iyi bir transfer oldu.

Yani bizim defansif orta saha oyuncu die-hard Mancini, Salih Dursun o mevkii de daha iyi oldugunu göremedi mi?

Geri
Üst Alt