#24 Salih Dursun

Sağ bek falan oynayamaz, bi kere tekniği yetmez.

Salih gibi oyuncuların büyük takımlarda oynayabileceği tek rol orta sahada Saidou, Batista rolüdür. Top kullanmayacak ve sürekli tempolu koşarak orta sahada caydırıcı özellik taşıyacak. Başka türlü oynayamaz.

Geri dönmeli
Sag bek de banko oynar !

* LG G2 Tapatalk *

keşke yollanmasaydı belki tekniği kötü ama fizik ve sertlik olarak iş yapardı. Olcan yüzünden gitmesi daha çok üzdü baya kazık yedik.

Asla büyük topçu değil ama bana göre Melo'nun alternatifi rahatlıkla olurdu.

Kör ölür badem gözlü olur. Salih bu takımda forma giyecek kapasitede değil.

{taptap}

Abartmayın Salih vasat bir Anadolu topçusu.

Bize geldiğinde belki gelişir dedim ama olmadı. Klasik bir Türk topçusu.

Tarik Camdalla buna verdigimiz para ile Daniel Alves aliyorduk bunlari alan sahislara iyi sovesim geldi bu aksam toplam 7.5 milyon euro cöp.Tarikinda Salih Dursundan pek farki yok.Al birini ötekine vur.

Tarik Camdal vol.2 vakasi ile Salihi tekrar ozletti.Bunun yerini Tarik doldurdu yine.

Ne kadar yetersiz olsada bu bile Tarık dan daha iyi. En azından her dokunuş da uçuş moduna geçmiyor.

I am the one who knocks!

Futbolculuk lisansını nasıl almış bu ya? Kazmalıkta üstüne tanımam. Kalas...

Bu arada bizim Scout şefinin Gs tv röportajını bir daha okudum ( rastgele karşıma çıktı başka bir şey ararken) Ben Salih'i istemedim Scout ekibinin fikri Veysel+ Tarığın alınması demiş . Gs tv ye röportaj verdiği dönemde Tarık yeni alınmıştı. Bugün röportaj olsa herhalde ben Tarığı değil Dani Alves i önerdim. Prandelli ısrarla Tarığı istedi diyecek.

Nere iyi ya böyle kazma adamdan bekmi olur malın önde gideni ön libero stopper fizigi var adamda kanat oynuyor
Tabi bu da berbat, ben sırf Tarık dan iyi demek istemiştim. Bu herif anadolu kulüplerinde iyi ön libero olur gerçekten.

I am the one who knocks!

Bu arada bizim Scout şefinin Gs tv röportajını bir daha okudum ( rastgele karşıma çıktı başka bir şey ararken) Ben Salih'i istemedim Scout ekibinin fikri Veysel+ Tarığın alınması demiş . Gs tv ye röportaj verdiği dönemde Tarık yeni alınmıştı. Bugün röportaj olsa herhalde ben Tarığı değil Dani Alves i önerdim. Prandelli ısrarla Tarığı istedi diyecek.

Eğer bir adam sağ bek için Veysel ve Tarık'ı öneriyorsa sakın ola "SCOUT ŞEFİYİM"' diye dolaşmasın.

Ne geldiyse başımıza bu "SCOUT ŞEFLERİ" yüzünden geldi. Tamamen futbol cahili insanlar. Bu ülkede yerli olarak sadece iki tane sağ bek var benim gözümde. Gökhan Gönül ve Şener Özbayraklı.

Tarık ve Veysel'e verceğimiz parayla Şener'i alacaktık. Biz Tarık ve Veysel ile ilgilenirken Şener'in kontratı bitmişti yani sadece imza parası ile bitirebilirdik. İşte bunları önceden sezip ve teknik ekibinle paylaştığın zaman kendine "SCOUT ŞEFİ" diyebilirsin. Yazık çöpe giden paralarımıza....

Eğer bir adam sağ bek için Veysel ve Tarık'ı öneriyorsa sakın ola "SCOUT ŞEFİYİM"' diye dolaşmasın.

Ne geldiyse başımıza bu "SCOUT ŞEFLERİ" yüzünden geldi. Tamamen futbol cahili insanlar. Bu ülkede yerli olarak sadece iki tane sağ bek var benim gözümde. Gökhan Gönül ve Şener Özbayraklı.

Tarık ve Veysel'e verceğimiz parayla Şener'i alacaktık. Biz Tarık ve Veysel ile ilgilenirken Şener'in kontratı bitmişti yani sadece imza parası ile bitirebilirdik. İşte bunları önceden sezip ve teknik ekibinle paylaştığın zaman kendine "SCOUT ŞEFİ" diyebilirsin. Yazık çöpe giden paralarımıza....

Dostum bence bu iki adamda sağbek değil zaten geçen birisi Veysel için "defansif ortasa"dedi :D tarık içinde ben sağ ileride denesek diye düşünüyorum bundan kötü oynayamaz zaten :D

Dostum bence bu iki adamda sağbek değil zaten geçen birisi Veysel için "defansif ortasa"dedi :D tarık içinde ben sağ ileride denesek diye düşünüyorum bundan kötü oynayamaz zaten :D
Aynen öyle. Veysel tipik bir defansif orta saha. Tarık ise sağ açıktan devşirme bir bek(yersen tabi ).

Eskişehir'i tebrik etmek lazım. Adamlar bek bile olmayan iki ptt seviyesinde oyuncu ile müthiş bir kazıklama operasyonu gerçekleştirdi.

Galatasaray'ın malı deniz , yemeyen KERİZ.

Aynen öyle. Veysel tipik bir defansif orta saha. Tarık ise sağ açıktan devşirme bir bek(yersen tabi ).

Eskişehir'i tebrik etmek lazım. Adamlar bek bile olmayan iki ptt seviyesinde oyuncu ile müthiş bir kazıklama operasyonu gerçekleştirdi.

Galatasaray'ın malı deniz , yemeyen KERİZ.

Maalesef öyle dostum

Salih Dursun Sabri gitsin.

eski msjlarimi quote ettirmeyin

bizi sabriye mahkum ettiniz gafil GSCLiler

Geri
Üst Alt