#24 Salih Dursun

Sneijder'in yerdeyken bileğine bilerek isteyerek kasten basışını gördüm ben !

Moderatör tarafında düzenlendi:
HAİN. Full faul yaptı bide itiraz ediyor bişey yapmadım diye. Kavgalardada yedek klübesinde Özere destek verip diş sıkıyordu. Sövmemek için zor tutuyorum kendimi

sabriden de salihten te b ir bok olmaz

rezalet bir topcu,

topcu degil adeta azman

yalandan cikmis gs sampiyon olsun diyor

ulan sahada götünü yirttin,sneijderi bilerek sakatlamaya calistin,buraki tokatladin

böyle mi isteniyor sampiyonluk

tamam mücadele et eyvallah da pislik üstüne pislik yaptin,barzo

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maçtan sonra adam umarım GS şampiyon olur dedi

Ne hainliği

Neandertal tam, hanzonun tillahı.

yemin ediyorum tam bir sığır,kadronda tutup bu adamı sakatlıcan görevin bu senin dicen o kadar.

Yaz kampını bizimle geçirsin de Melo adam etsin bir bunu!

CFhRrvuWoAAUesq.png

:D Trabzon'da ayakta kalan 4-5 oyuncudan biri.Tarık'tan iyi.

murhan isimli gizli fbli küçük kardeşimiz bu çocuk hakkında olumsuz 1 hava yaratarak takımdan göndertmekte başarılı olmuştur

kına yakmasını arz ederim

herifi 2 hazirlik maci izleyip degerlendiren hajrovici ontiveroyu topcu diye bize anlatan gsc uyeleri karsima cikin ve hesap verin

takim ondeyken oyuna girecek bir salih rakibin 7 ceddini paketlerdi ve galibiyete katkida bulunurdu
takimda fiziki adam yok ama ne hikmetse murhan bunu takimdan gondertti resmen 2 gunde bir konusuna yazip. utan murho

Tam bi kasab

Sent from my iPhone using Tapatalk

tüm baskilara ragmen hala salih dursun'un futbolcu olmadigini düsünüyorum. bu eleman baska birsey. bonservisine karsilik 3-5 lira alsak yeter benim icin, yeter ki gönderilsin!
gsye kakaladığın tarık mı iyi futbolcu ligte 1 tane bile isabetli orta açamamış olam telles mi iyi futbolcu murat efendi !!!!!!!

helal olsun hergün bu adam hakkında olumsuz koular ve yorumlar yapıp taraftarda olumsuz algı oluşturdun

gs düşmanı almancı

Bence Selcukun yerine cuk diye otururdu ön liberoya. Öyle elini kolunu sallaya sallaya gecemezdi kimse.

Tam bir kasap bu adam sezon sonu iteleriz umarım ts ye

Döndüğünde 2 senesi kalıyor.Bir sene daha kiralarız sonra fesh ederiz gibi.Ya da Tarık'ın durumuna göre Hamza takımda tutabilir.Tabii Hamza kalırsa.

Geri
Üst Alt