#24 Salih Dursun

sağ bek olarak 3-5-2'de hiç bir faydası olmaz ama 4-4-2de görmek lazım diyorum ben

Bu çocuk boş bir çocuk değil bir şeyler var göreceksiniz. Potansiyel vadediyor en kötü ihtimalle 32 yaşında ki Gökhan Zan'ın yerini alır ve görev bekler stoper bölgesi için , bir kaybımız yok merak etmeyin.

4-2-3-1'in sağ bekinde oynar , ligde idare eder.. CL'de zaten eboue oynar

Ben biraz izledim ve izlediğim süre zarfında beğenmedim..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salih Dursun'dan hiç ümitli değilim. Kayseri'nin bu kadar bırakmasından belli zaten. Ne stoper ne bek ne önlibero fizik güç ve dinamizim hariç hiçbir şey yok nerdeyse... Kazma resmen...

Kayseri'den keşke sol bek Ömer Bayram'ı alsaydık??

Takımla çok az idman yapabildi ki şu an takımın ne oynadığı da belli değil...Kendisi de antrenmanlarda çok zorlandığını söylemişti, fizik olarak hazır olduğunda, geri 4 lünün veya geri 3 lünün sağında ilk 11 oyuncusu olacağını umuyorum...O mevkilerde Sabri ve Chedjou ne oynuyor ki zaten?...Çift stoperden biri olarak denenirde tutarsa daha da memnun olurum; yerli sağbek bulmak o kadar zor değil de bütün yerli oyuncu havuzunda gözüm kapalı 11 e yazacağım tek bir stoper yok...

En büyük handikapı aşırı faullü oyunu, fiziken daha fit olduğu zaman ikili mücadelelerde faullü hareketlere daha az mecbur kalacaktır ama bu konuda kendisini kafaca da hazırlaması gerekiyor...

Eboue manciniye trip atip gecti. Maci bile izlrmiyor soyunma odasima gitti. Takim cok sorunlu

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Galatasaray formasini giymek artik cok zor birsey degil. Rezalet.

Yetenek fakiri

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adam sağbekte git gel yaparsa size söz Akif Emin Copperfield yapacağım adımı. Bu tempoyla dönene kadar koloni kurarlar defansta.

şunları takıma messsi olacakmış gibi doldurdular. Şunlara verilen parayla adam akıllı bi tane hücum oyuncusu alsak daha yararlı olurdu.

adam oyuna girdi, antep'e çalıştı resmen. birkaç maç sonra geçer oturur kulübeye. sözleşmesinin son senesine kadar da tribün-yedek kulübesi arasında gidip gelir

siz hangi maçı izlediniz arkadaş. adam girdiğinde santrafor oynatıldı. sağ bek e geçtikten sonra eboue nin maç boyu yapmadığı hatta teşebbüs bile etmediği iki tane ayağa orta yaptı. sizin dede drogbanız topa vurabilse 2 asisst yapmışdı.

Geri
Üst Alt