#24 Salih Dursun

ramos da ilk başlarda sağ bek takılıyordu sonra çektiler stopere efsane oldu. ramosdan fizik olarak aşağı kalır yani yok hatta belki daha bile iyidir ama gelgelelim iş kafada bitiyor

Teknik olarak da daglar kadar fark var unutmusun soylemeye..

umutluyum salihten türkiye ligi maçlarında 4 lü savunma oynarsak savunmanın sagında oynamasını isterim.

yav 100 metre sahada koskoca sahayı bir açık oyuncusu olarak tek başına parsellemek kolay mı bunu Juventus bekleri bile tam olarak başaramıyor neyin kafasındasınız bek oynamadı ki maçta tabi ki açık verecek savunma olarak 3 lü stoper hattının orta sahaya kadar çıkması lazım sağ stoper Chedjou ağır batarya uyuyor maçta resmen Salih'in kademelerine giremiyor bizim savunma zaten ileri çıkma özürlü böyle eleştiriler komik yapmayın etmeyin adam verilen görevin %80'ini yaptı 2 tane çok güzel orta kesti bizim takım taktik faul yapma,kart yeme özürlüdür Salih bunları'da iyi yapıyor büyük takım kart görecek yahu kız gibi top oynuyorlar yesinler Fair play sıralamasını Fair play diye diye puanlar gidiyor geçen sene stoperler doğru düzgün kart bile görmedi çok yumuşak bir takımız...

vallah bu arkadasi cok fazla elestiriyor bazilar. Mac sonu röportajini dinleyin, adam kendisi kabul ediyor, cok kötü mac cikardim (ki sabriyi falan düsününce o kadar da kötü degildi) ilk macin heycani üstümdeydi, cok daha iyi olacagim, zaten bunu bi kac pozisyonda da belli etti, ne olursa olsun bu arkadastan ümitliyim, ve umut da iyi kumas bunu bugün belli etti... 4lü savunmanin saginda oynar salih

Salih'i Kayseri'de bizim maçlar dışında seyretmedim. Kalıp olarak iyi ama bunun handikapınıda yaşıyor. Müdahalelerde biraz hantal sanki ama kondisyon durumuda önemli. Adam Antalya'da gazetecilere konuşurken bile nefes nefese çok ağır antremanlar diyordu belliki eksiği var zamanla aşar bunu ama asla tek başına kanadı koridor yapar havası yok.

Şimdilik beklemek en doğrusu çalışkan ve hevesli başarılıda olabilir,büyük takıma gelip harcanıp gidenler kervanına da katılabilir.

Salih'i Kayseri'de bizim maçlar dışında seyretmedim. Kalıp olarak iyi ama bunun handikapınıda yaşıyor. Müdahalelerde biraz hantal sanki ama kondisyon durumuda önemli. Adam Antalya'da gazetecilere konuşurken bile nefes nefese çok ağır antremanlar diyordu belliki eksiği var zamanla aşar bunu ama asla tek başına kanadı koridor yapar havası yok.

Şimdilik beklemek en doğrusu çalışkan ve hevesli başarılıda olabilir,büyük takıma gelip harcanıp gidenler kervanına da katılabilir.

su dizilise ne diyorsun faruk:

Muslera

Salih Semih Gökhan Alex

Eboue Selcuk Melo Hajrovic

Sneijder

Burak​

Muslera

Semih Salih Zan Alex

Melo selçuk/Umut

Hajroviç Sneijder Transfer

Burak

su dizilise ne diyorsun faruk:

Muslera

Salih Semih Gökhan Alex

Eboue Selcuk Melo Hajrovic

Sneijder

Burak​

Arda, diziliş şuan için en mantıklı olanı fakat oda sıkıntılı. Hajrovic, tempolu,sürekli oyunun içinde kalan kanat oyuncusu tipindemi bilemiyorum. Bana daha çok Riera tipi bir adam gibi geldi. Eboue biliyoruz hepimiz adam isteyince oynuyor. Hadi diyelim Telles biraz hızılya kapadı solun sıkıntısını peki Salih,Eboue ikilisi? Tek forvet içinse Burak kesinlikle doğru adam değil bence.

bonservisi 1mio olsa kimse birsey demez ama dogal olrak 3mio olunca göze batiyor fiyatinin adami degil diyor

-----muslera----

Salih-Ched-zan-hakan

--Melo---Selcuk

Hajro--Emre---Sneijder

------Drogba----------

Al sana 4-2-3-1

Benim kadrom bu . Bu yabancı sınırlamasında en azından bu sene alex deil Hajro 11 de olmalı

-----muslera----

Salih-Ched-zan-hakan

--Melo---Selcuk

Hajro--Emre---Sneijder

------Drogba----------

Al sana 4-2-3-1

Benim kadrom bu . Bu yabancı sınırlamasında en azından bu sene alex deil Hajro 11 de olmalı

Ched çıkar Alex girer Emre çıkar Umut G girer Hamit iyileşirse de Salşh in yerine oynar Wesley varken amc oynar left olmaz defans Haöit zan Semih olur başka da elde yok avuçta yok zaten

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ched çıkar Alex girer Emre çıkar Umut G girer Hamit iyileşirse de Salşh in yerine oynar Wesley varken amc oynar left olmaz defans Haöit zan Semih olur başka da elde yok avuçta yok zaten

Valla ben chedi her zaman banko koyarım kim ne derse desin. Stoperi taksit taksit oynatıp ondan full verim bekleyemezsin.

Zırt pırt sistem değiştirip iyi savunma yine bekleyemezsin.

3-5-2 oynayacak beklerimiz yok. Üstüne üstlük çifr forvetimiz de defansa katkı yapmadıgından 3-5-2 de defansın arkasına atılan her toop çok büyük tehlike olur bizim için.

Semihi değil bu takıma Anadolu kulüplerinden hiç birinde 11 e almam.

Hava hakimiyeti olmayan yan toplardan kaçan savunmacı olmaz.

Her yan topda kornerde semih hep en arka direğe gidiyor . Savunma dediğin önde olur ilk karşılar. Bu adam kaçak oynuyor.

Mancini nin geldiğinden beri defans hattını değiştirmeye son vermesi lazım.

Burak ve drogbanın takım savunmasına katkısının sıfır oldugunu görüp birinden mutlaka vazgeçmeli orta sahayı çoğaltıp topu rakip alana yıkmayı düşünmeli.

Umuta gelince potansiyeli var ama su an yedekden öteye gecemez.

Emredeki antalyaspor maçında görülen bariz değişim sürerse zihniyetni değiştirir o maçdaki gibi tek toplarla dikine oynamaya devam ederse bankosu olur mancininin.

Alexi almamamın sebebide tek forvet oynuyorsak orta sahada biraz daha fazla bireysel yaratıcıya ihtiyacımız olacağındandır.

Hajro - sneijder - Drogba teknik kapasiteleri üst düzeyde gayet iyi anlaşırlar ve emre çolakda iyi destek verir onlara.

Tabi hiçbirimizin haddine değil manciniye akıl vermek. ben sadece hayalimdeki, kadroyu yazıyorum görüşlerimi belirttiyorum

Valla ben chedi her zaman banko koyarım kim ne derse desin. Stoperi taksit taksit oynatıp ondan full verim bekleyemezsin.

Zırt pırt sistem değiştirip iyi savunma yine bekleyemezsin.

3-5-2 oynayacak beklerimiz yok. Üstüne üstlük çifr forvetimiz de defansa katkı yapmadıgından 3-5-2 de defansın arkasına atılan her toop çok büyük tehlike olur bizim için.

Semihi değil bu takıma Anadolu kulüplerinden hiç birinde 11 e almam.

Hava hakimiyeti olmayan yan toplardan kaçan savunmacı olmaz.

Her yan topda kornerde semih hep en arka direğe gidiyor . Savunma dediğin önde olur ilk karşılar. Bu adam kaçak oynuyor.

Mancini nin geldiğinden beri defans hattını değiştirmeye son vermesi lazım.

Burak ve drogbanın takım savunmasına katkısının sıfır oldugunu görüp birinden mutlaka vazgeçmeli orta sahayı çoğaltıp topu rakip alana yıkmayı düşünmeli.

Umuta gelince potansiyeli var ama su an yedekden öteye gecemez.

Emredeki antalyaspor maçında görülen bariz değişim sürerse zihniyetni değiştirir o maçdaki gibi tek toplarla dikine oynamaya devam ederse bankosu olur mancininin.

Alexi almamamın sebebide tek forvet oynuyorsak orta sahada biraz daha fazla bireysel yaratıcıya ihtiyacımız olacağındandır.

Hajro - sneijder - Drogba teknik kapasiteleri üst düzeyde gayet iyi anlaşırlar ve emre çolakda iyi destek verir onlara.

Tabi hiçbirimizin haddine değil manciniye akıl vermek. ben sadece hayalimdeki, kadroyu yazıyorum görüşlerimi belirttiyorum

Son paragrafa katılıyor diğerlerine katılmıyor ama saygı duyuyorum hepimiz aynı fikirde olacağız diye birşey yok

Geri
Üst Alt