- 16 Haziran 2010
- 192.732
- 136.320
- 6.478
teşekkür edilip yollar ayrılmali
:008:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür edilip yollar ayrılmali
ramos da ilk başlarda sağ bek takılıyordu sonra çektiler stopere efsane oldu. ramosdan fizik olarak aşağı kalır yani yok hatta belki daha bile iyidir ama gelgelelim iş kafada bitiyor
o lider stoperi beşiktaş alacak maalesef.lescott bu takıma ilaç olurdu.lige çok fazla
Salih'i Kayseri'de bizim maçlar dışında seyretmedim. Kalıp olarak iyi ama bunun handikapınıda yaşıyor. Müdahalelerde biraz hantal sanki ama kondisyon durumuda önemli. Adam Antalya'da gazetecilere konuşurken bile nefes nefese çok ağır antremanlar diyordu belliki eksiği var zamanla aşar bunu ama asla tek başına kanadı koridor yapar havası yok.
Şimdilik beklemek en doğrusu çalışkan ve hevesli başarılıda olabilir,büyük takıma gelip harcanıp gidenler kervanına da katılabilir.
su dizilise ne diyorsun faruk:
Muslera
Salih Semih Gökhan Alex
Eboue Selcuk Melo Hajrovic
Sneijder
Burak
-----muslera----
Salih-Ched-zan-hakan
--Melo---Selcuk
Hajro--Emre---Sneijder
------Drogba----------
Al sana 4-2-3-1
Benim kadrom bu . Bu yabancı sınırlamasında en azından bu sene alex deil Hajro 11 de olmalı
Ched çıkar Alex girer Emre çıkar Umut G girer Hamit iyileşirse de Salşh in yerine oynar Wesley varken amc oynar left olmaz defans Haöit zan Semih olur başka da elde yok avuçta yok zaten
C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ben chedi her zaman banko koyarım kim ne derse desin. Stoperi taksit taksit oynatıp ondan full verim bekleyemezsin.
Zırt pırt sistem değiştirip iyi savunma yine bekleyemezsin.
3-5-2 oynayacak beklerimiz yok. Üstüne üstlük çifr forvetimiz de defansa katkı yapmadıgından 3-5-2 de defansın arkasına atılan her toop çok büyük tehlike olur bizim için.
Semihi değil bu takıma Anadolu kulüplerinden hiç birinde 11 e almam.
Hava hakimiyeti olmayan yan toplardan kaçan savunmacı olmaz.
Her yan topda kornerde semih hep en arka direğe gidiyor . Savunma dediğin önde olur ilk karşılar. Bu adam kaçak oynuyor.
Mancini nin geldiğinden beri defans hattını değiştirmeye son vermesi lazım.
Burak ve drogbanın takım savunmasına katkısının sıfır oldugunu görüp birinden mutlaka vazgeçmeli orta sahayı çoğaltıp topu rakip alana yıkmayı düşünmeli.
Umuta gelince potansiyeli var ama su an yedekden öteye gecemez.
Emredeki antalyaspor maçında görülen bariz değişim sürerse zihniyetni değiştirir o maçdaki gibi tek toplarla dikine oynamaya devam ederse bankosu olur mancininin.
Alexi almamamın sebebide tek forvet oynuyorsak orta sahada biraz daha fazla bireysel yaratıcıya ihtiyacımız olacağındandır.
Hajro - sneijder - Drogba teknik kapasiteleri üst düzeyde gayet iyi anlaşırlar ve emre çolakda iyi destek verir onlara.
Tabi hiçbirimizin haddine değil manciniye akıl vermek. ben sadece hayalimdeki, kadroyu yazıyorum görüşlerimi belirttiyorum