#24 Salih Dursun

Yahu bu adam Melo'nun yerli versiyonu işte. Sert, daldı mı tam dalıyor. Kasap olarak nitelendirilen Süper lig oyuncusu. Ofansif olarak fazla beklentiye girmeyin ama defansif olarak takıma çok şey katar. Tabi defansif oynatılırsa.

İyiydi daha napsın adamın ilk maçı.Takım durağan zaten..

Ev maçlarında çoşturur Salih

3-5-2 de oynayacak kanat oyuncumuz zaten yok 4-2-3-1 de sağbekte fazla ilerde durmaz ve iyi iş yaapr.

Salihin ilk maci idi.. Takim zaten berbat'di.

Fena degil gibi... HA.. Bek icin yeterli ceviklik ve teknigi yokdur.

Salih daha cok Stoper, 3lü defans'da kulanmakda fayda. MAX. Sag Bek 4lü defansda oynar. orda'da ama banko oynamaz

Bana Mustafa Sarp'ı anımsattı. Umarım öyle devam etmez.

4 lü defans bloğunda adamını kaçırmadığı sürece,iyi yer tuttuğu sürece,ileriye fazla çıkmadığı sürece bence eboue'den de ,sabridende çok daha iyi olacaktır.Ama sürekli oynaması ŞART.

Yoksa işi zor.

Fena değildi

Bu maçta en son üzerine gidilecek adamlardan

80 metreyi oynayacak bek değil

Ama elinden geleni yaptı

Stoper oynatılabilir 4-2-3-1 de

Heyecanlıydı ama fena oynamadı.Sanki 4'lü savunmada daha iyi olabilir gibi.

Beğendim desem yalan olur, ama beğenmedim de diyemem. Fazla göremedim kendisini sahada, pasif kaldı sanki.

Alpaslan Öztürk gibi bir adam dururken , ağır,hucumu hiç olmayan bir adama 2 milyon 650 bin Euro bonservis veren ,yönetim ,hoca,scout ekibi kısaca bu transfere kim sebeb olduysa ona yazıklar olsun,, bu adam ağır bu adamda teknik diye bir şey yok , boşuna beklemeyin iyi olacak diye bu adamın bu akşamdan fazlası yok aksini iddia edenle her türlü iddiaya girerim.

İki kez güzel bindirme yapip orts kesti. Eğer sürekliliği olursa forma giyebilir.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim beklentimi karsilayamadi ama olur ilk macta. Onemli olan nereye geldiginin farkina varip surekli disiplinle calismasi.

tapatalk

30. dk da oyuna girmesine ragmen en cok kosanlarda ilk 5 e girmistir

salih dursundan ileri geri çalışan sağbek bekliyorsanız unutun ,ileri çıkar tekniği yetersiz olduğu için sıfır katkısı olur ve sonrasıda geri dönemez ,arkası kabak gibi acık kalır... önünde diri bir acık oyuncusu olursa mücadeleci yapısı sayesinde ehh işte denir, maalesef yeni kazık hele Alpaslan Öztürk gibi bir oyuncu kasımpaşaya giderken bunu almamız komedi ,komedi ötesinde rezillik ..

Geri
Üst Alt