#24 Salih Dursun

3 milyona inanilmaz cöp oyuncuyu transfer etmisiz. Birde Arda styla yapip 66 numarayi sirtina gecirmis. Sabri bunu 5e katlar.

iyiydi begendim. bugün bir bunu begendim zaten. 2 tane asisti olabilirdi.

idare eder zaten alternatif olarak düşünülüyor o bölgede. alternatif olarak yeterli görüyorum

ilk 11 de oynayabilecek düzeyde değil bence. sadece son dakikalarda defans yapacağımız maçlarda katkı sağlar

Adam defans oyuncusu. Sağ açık diye değerlendirirseniz tabi ki aradığımız futbolcu değil. Ama defansif olarak tam Süper ligin oyuncusu. Sert, fizik gücü yüksek, mücadeleci, hava hakimiyeti iyi.

Bence umut var, 3-5-2 ısrarından vazgeçip 4'lü savunmaya geçersek sağda oldukça iyi işler yapar diye umuyorum ...

Çok fazla ileride bekliyor. Bek görevini çok aksattı bu maçta kulağının çekilmesi lazım en baştan.

her maç böyle azimle oynarsa formayı kapar. bu arada biri de ona forvet olmadığını anlatmalı.

Açıklamalarından dolayı takıma alındığını düşünüyordum ama öyle olmadığını, beni yanıltabileceğini umuyordum. Koskoca Galatasaray öyle amatörce işlere kalkışmaz herhalde dedim. Ama maalesef yani. Durum malum.

Ujfalusi'nin elinden geçtikten sonra stoper olarak oynamalı. Sağ tarafta olmazzzz.

Bu maçta sağ açık gibi oynatıldı o yüzden ileride durması normal , dörtlü savunmanın sağ beki olarak bence çok rahat oynar .

Ilk macinda lesh diyenleri hemen forum uyeligini silnmeli .. 5 mac sonra gelip aa aa super topcu diye donek yapilir sinir oluyorum

Eli yüzü düzgün 2 tane fırsat yakalayabidik, ikisinde de başrolde bu adam vardı. Daha ilk maçına çıkıyor adam, ama ezbere eleştiri yapanlar türemiş yine. Sahada tel tel dökülen dünya yıldızlarımıza göre oldukça da iyiydi. Golü bulmak için Burak ve Drogba'dan daha çok çabaladığı kesin en azından.

Ilk maçında mukemmel olmasi veya kotu olmasi bisry degistirez.

Benim sahsi fikrim salih beli kalin bir oyuncu bence. Bekleyip göreceğiz. Kendini gelistirmesi onemli.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk maçı bu daha hemen değerlendirme olmaz ama malesef umut vermedi

Ayrica salih ilk11 de oynayacak ise taktik 4 3 1 2 olmalidir.

3 5 2 tskyigi bizi hezimete goturur

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eboue-Salih-Semih-Alex Telles

4lüsü nasıl olur sizce?

Chedjoudan daha iyi oynar defansta salih

Gayet iyiydi, ne performansı bekliyorduk acaba?

Geri
Üst Alt