#24 Salih Dursun

Daha erken ama çok ışık vermiyor...

Topu alışından futbolcu olup olmadığını belli eder adam bunda pek o ışık yok ama daha erken.

Birde arkası dönük adama faul yapmaması gerektiğini öğrenmeli.Oyuna gireli 15 dk oldu 4 faul yaptı gereksiz yere.

Ne randimansiz adamsin yurut git lutfen

^amaalive^

Yanlış mı diyorum ? Ondan mı eski takımı şu an lig sonuncusu ? Tarık Çamdal ,Veysel Sarı varken Salih'i almak çok mantıksız geldi . Benim eski yorumlarımımda da görebilirsin Salihi istemediğimi .

real barca mancestr liverpul porto menejerleride yorumlari birakmis.

klube mail gonderelimde salihin kontratida lagv etsin ;)

abi bi durun ya allah askina daha 1 yari bile oynamadi adam.sizler ne cok biliyorsunuz bu futbolu?

Yanlış mı diyorum ? Ondan mı eski takımı şu an lig sonuncusu ? Tarık Çamdal ,Veysel Sarı varken Salih'i almak çok mantıksız geldi . Benim eski yorumlarımımda da görebilirsin Salihi istemediğimi .

Ulan ne diyorsun takimi sonuncu olsa ne fark eder umutu bank asyadan aldin allahim mantigin meme yapmis arkadasim. Hemen triplere girmeye gerek yok oyle sacma sapan iste yapmadi adam. Beyninizi sartladiginizi bu kadar belli etmeyin.

^amaalive^

real barca mancestr liverpul porto menejerleride yorumlari birakmis.

klube mail gonderelimde salihin kontratida lagv etsin ;)

abi bi durun ya allah askina daha 1 yari bile oynamadi adam.sizler ne cok biliyorsunuz bu futbolu?

Hiç birinin bişeyden anladıgı yok boş boş yorum olsun diye yazıyorlar 2 3 kişi adam topla giderken iyi dedi sonra bi faul yaptı salih leşh bunların anladıgı bu. :D

Daha erken ama çok ışık vermiyor...

Topu alışından futbolcu olup olmadığını belli eder adam bunda pek o ışık yok ama daha erken.

Birde arkası dönük adama faul yapmaması gerektiğini öğrenmeli.Oyuna gireli 15 dk oldu 4 faul yaptı gereksiz yere.

nerdeydi o faul Caglara yaptiginimi soyluyorsun.Eger bilmiyorsan o bir taktik fauldu.hemde futbol oynarsin ;)

Ulan ne diyorsun takimi sonuncu olsa ne fark eder umutu bank asyadan aldin allahim mantigin meme yapmis arkadasim. Hemen triplere girmeye gerek yok oyle sacma sapan iste yapmadi adam. Beyninizi sartladiginizi bu kadar belli etmeyin.

^amaalive^

Kayserispor maçlarını izlemedin galiba sen ? Ben bu sene hemen hemen bütün maçlarını izledim . Hiç de iyi bir oyuncu değildi .

Kayserispor maçlarını izlemedin galiba sen ? Ben bu sene hemen hemen bütün maçlarını izledim . Hiç de iyi bir oyuncu değildi .

Arkadasim ben salihi sakaryadan beri izliyorum bosuna martaval okuma salihten de zaten kim teknik veyahut yaraticlik.acisindan bir beklenti icine girmissede halt etmis

^amaalive^

Cidden Salih'i izleyip de bu takımda oynar diyor musunuz? Umut da yeni ama adam kendini belli ediyor, akıllı ve kaliteli topçu. Salih hiç bir pozisyon için yeterli değil bizim takımda.

Bu adami bilmiyormus gibi konusup durdunuz. Cok agir ve hantal bir adam. Gram yetenek yok.

Ve bu adama 3 milyon bonservis verdik.

Ideal transfer basarisi bende begendim ise cok yarayacak

^amaalive^

salih servet çetine çok benziyor sanki ama ondan biraz daha hareketli sanki takımın mücadele gücünü arttıracak bir oyuncu ama teknik yönü zayıf bu çok belli

Geri
Üst Alt