#24 Salih Dursun

3-5-2 nin sag stoperi oynarsa güçlü fiziğiyle, sertliğiyle, hava toplarındaki üstünlüğüyle zamanla Lugano etkisi yapabilir. Sağ bek oynarsa ofansif olarak saç baş yoldurur.

bir bakiyoruz Salih yeni Stoperimiz oluyor .Boyu ,fizigi felan hersey uygun.Sag bekden Stoper olan cok isim var .Salih neden olmasin ? :)

Salih Dursun

Orta Saha

w1y4B5.jpg

aynı zamanda sağ bek,onu da yazalım kardeşim :)

Salih Dursun - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

''Boyu mu geç uzadı da stoper olarak yetiştirilmedi acaba?'' diye düşünmeden edemiyorum...Gökhan Gönül hep stoper olarak oynatılmış alt yaş gruplarında, boyu beklendiği kadar uzamayınca başka mevkilere kaydıırılmış; ters kademeye girişlerde ve hava toplarında bu denli başarılı olabilmesinin altında bu durum var muhtemelen...Ujfalusi de sağbek orijinli bir stoperdi, en kralından hem de...Salih, sağbek olarak Ujfa nın çeyreği olamaz da, fiziksel özelliklerinin de avantajıyla -Şu yoklukta- Ujfa nın çeyreği kadar stoper oynayabilse Semih filan hikaye olur!...

Önlibero ve -SSL seviyesinde, Tugay ve Mancini nin beğenisini kazanacak ölçüde- sağbek oynayabilen, bu fizikte bir adamın stoper mevkiindeki performansını görmek için sabırsızlanıyorum doğrusu...

Alpay Özalan ın Ümit Milli zamanlarındaki halini hatırlıyorum, adı en çokta bizimle anılırdı; hantal ve ''Ağır kazma'' bir futbolcuyken, BJK taki takım arkadaşlarının ifadesiyle ''İnsan üstü azimli çalışmasıyla'' Türk futbol tarihinin en önemli defans oyuncularından biri olabilmişti...Salih in ''Sporcu karakteri'' belirleyici olacaktır, Galatasaray kariyerinde ki o bağlamda hep olumlu sinyaller geliyor, şu ana kadar...

Hayırlı olsun. Defans üçlüsünün sağında özellikle çok uygun bir isim. Yetenek olarak sınırlı olsa da, mücadeleci ve hırslı olması biraz da onu bu transferin gerçekleşmesine ittiğini düşünüyorum. Çok çalışıp kendini geliştirebileceğine inanıyorum.

Çok mantıklı bi yorum..Sağ bekte iş yapmaz bence..En iyi mevki sağ stoper gibi duruyor salih için..Hayırlısı

Türk ligini (anamızın ligi) kalitesizlikten dolayı izlemediğim için oyuncu hakkında pek fazla bilgim yok ama okuduklarıma göre çok düz bir oyuncu ve defansif anlamda yetersiz kaldığı için çok fazla kart görüyor. Ayrıca çirkef miş tam şikecilere layık bir 'futbolcu'.

Eğitim şart.

Çirkef falan değil. Dobra, açık sözlü bir çocuk.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=1SgFbqP1l3U[/media]

Kanım ısındı bu oğlana. Röportajını izledim çok heyecanlı ve istekli. Böyle karakterli futbolcular lazım bize. Umarım başarılı olur.

Benim de kanım ısındı açıkçası.

Türkiye ligini bizim maçlar hariç baya az takip ederim ama forumun bakışına göre yetenekleri bizim takım için yeterli değilmiş.

Hayırlısı...

Varını yoğunu takımı için feda edecek futbolcudan illa ki takıma fayda gelecektir.

Bir önceki mesajımda Alpay dan bahsetmiştim, Bülent Korkmaz ı da katayım; Türk futbolunda en yüksek kariyer yapabilmiş defans oyuncuları bu ikisidir muhtemelen...Daha önceki dönemi hesaba katmaya gerek yok, o zamanlar ligimizde çağın çok gerisinde, temposuz bir futbol oynanıyordu ve uluslararası arenada hem Milli Takım hem de kulüp takımları bazında tam anlamıyla sürünüyorduk...Sonrakilerden de onların seviyesine gelebilen olmadı, bunca yıldır...

Başkalarında olmayan özel yeteneklere sahip olmaları mıydı, iyi bir kariyer yapabilmelerinin nedeni?...Değildi elbette; hatta dönemlerinin en az yetenekli futbolcularıydılar belki de...Onları zirveye taşıyan ve orada tutan ortak özellikleri olağanüstü azimli yapıları, kazanma hırsları ve birer ''Çalışma delisi'' olmalarıydı; Allah vergisi fiziksel güçlerini böylelikle geliştirip koruyabildiler, taktik, kedeme, zamanlama vs özelliklerini geliştirebildiler...Nasıl bir hırsla, bıkmadan çalıştıklarını futbol programlarında ve röportajlarda takım arkadaşlarından sayısız defa duymuşumdur...

İşte, Salih gibi bir futbolcunun kendisine rol model olarak alması gereken futbolcular!...Hırs, azim, kararlılık, büyük hedefler şeklinde verdiği güzel mesajlar umarım lafta kalmaz...Aslında kazanan da kaybeden de kendisi olacak; Galatasaray iyi bir futbolcu kazanır ya da bir miktar para kaybetmiş olur, seneye daha iyisini alır...Tutunabilmesini başarılı olmasını çok istiyorum...

En olmadı yedek kaleci olarak kullanırız hey Allahım ya boyu 1.88 sert oynuyor diye stoper e adamı koyacaklar.

Ikinci kaleci gibi masallah [media]https://www.youtube.com/watch?v=96opxCgG3fE[/media]

En olmadı yedek kaleci olarak kullanırız hey Allahım ya boyu 1.88 sert oynuyor diye stoper e adamı koyacaklar.

Stoper ihtiyacının had safhada olmasındandır belki, sana niye battıysa?!...Kaleye giden topa vurmamak için kafasını eğen Semih; ne kesiciliği, ne pozisyon-kademe bilgisi ne de hava topu müdahalesi üst düzey olan Chedjou bu takımda stoper oynadıkça bu tür arayışlar normaldir. Hatta yabancı bir stoper alınmış olsa (Çok isterim, iyi biri alınsın) bile bitmeyecektir, Semih-Zan dan daha iyisini bulma arayışı...

Böyle adamlardan korkmayacaksın. Kötü oynasa da, canına dişine takar mücadelesine devam eder.

Aslan'ın benim..

2 saat calismis, ya dun yada ondan once ki gun antremandan sonra. Surekli ekstra calisiyormus. Umarim bu istegini hirsini devam ettirir ve kendini gelistirir.

Biz 10 senedir bu kulupte olupta 1 saniye fazla antreman yapmayan tembelleride biliriz.

Geri
Üst Alt