#24 Salih Dursun

İyi mücadele etti. 4'lü savunmada daha yararlı olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2 hücumcu bek fazla dengelemek açısından böyle bir tercih yapıldı gayet iyi bir oyuncu fizikli sert ne zaman ne yapacağını biliyor arenadaki anadolu maçlarında sabri oynayabilir zaten doğru düzgün rakip atağa çıkmıyo ancak zorlu deplasman maçları için ideal.Telles var işte sol bekte tren gibi gidip geliyor 2 ofansif bek her zaman sıkıntıdır Avrupada dahi 2 ofansif beki olan takım bulamazsınız Realde Marcelo--Arbeloa Chelsea'de A.Cole-Azpilicueta City Clichy-Zabeleta uzar gider Barça'yı saymıyorum çünkü barça ayrı bir şey oynuyor

dursun bakalım şimdilik

yorumumu sonra özel mesaj olarak yollarım forum bilginlerine

2tane asistlik top kesti sabriden yıllardır bekledgimiz bek.olarak güvenmiyodum ama 4lü savunmada oynayabilir

Adam ileriyide düşünüyor.Bide Salih fizikli adam.200 dakika maça çıksa yorulmaz sahada ileri geri gitse bile.

valla ben beğendim. varlığı hissedildi. drogbayla verkacı olsun kestiği toplar olsun iyiydi. fakat geriye daha çabuk gelmeli. esas görevinin defans olduğunu unutmaması lazım. ağır kaldığı için çoğu pozisyonda faul yaptı sarıyı da aldı doğal olarak. özellikle hücumda topu kaptırdığımızda yaptığı taktik faul çoğoşuma gitti :)

ramos da ilk başlarda sağ bek takılıyordu sonra çektiler stopere efsane oldu. ramosdan fizik olarak aşağı kalır yani yok hatta belki daha bile iyidir ama gelgelelim iş kafada bitiyor

Salih olsun, Umut olsun fark yaratsinlar diye almadik. Pozisyonlarinda siritmasinlar yeter. Bence şu düzen üstünde durulmali:

---Semih----Lider stoper-----Salih-----alex----

beyler salihle ilgili kafanızdaki bütün fikirleri silin çünkü adam orta sağanın sağında oynadı, wing back gibi yani

sağ bek falan oynasın ya da stoper, ondan sonra yorum yapalım lütfen

bence 3lü stoper sağında olacak bu adam

Besiktas lescottun kafasini alir.

Geri
Üst Alt