#24 Salih Dursun

Altyapıdan oyuncu çıkarma olayı hayal, öyle birşey yok çünkü. 10 yıldır olmadı bir 10 yıl daha olmayacak. Emre Can da unutulup gider yakındır. Türkiye'de takımlar transfer ile ayakta dururlar, bi jenerasyon yakalarsan 2 3 sene falan oynarsın en fazla sonra hepsini yollar değiştirirsin kadroyu, böyle gelmiş böyle gider bu iş. Altyapı oyuncusuna tahammül edebilecek taraftar yok bizde.

O halde zirlamayalim..

Altyapi Olmak zorunda..

Alt yapiyi gelistirmek cok zor degil. Sadece dogru egitmenleri bu sorunun buyuk bir bolumu hal olur. Turkiye'de bunun gerceklesmemesinin sorumlulari cok bilmis futbol yoneticileri... Mesala Ajax alt yapiya gecen sene 14 ile 16 milyon euro arasi harcamis. Peki ya biz ? kac milyon harcamisiz, cok merak ediyorum.

Sadece egitimcilere harcanan parayi keske bulabilsek, Iddia ediyorum 2 milyon TL bile degildir.

Ayrica altyapi oyuncusuna tahammul edilmez lafina pek katilmiyorum :d

O halde zirlamayalim..

Altyapi Olmak zorunda..

Alt yapiyi gelistirmek cok zor degil. Sadece dogru egitmenleri bu sorunun buyuk bir bolumu hal olur. Turkiye'de bunun gerceklesmemesinin sorumlulari cok bilmis futbol yoneticileri... Mesala Ajax alt yapiya gecen sene 14 ile 16 milyon euro arasi harcamis. Peki ya biz ? kac milyon harcamisiz, cok merak ediyorum.

Sadece egitimcilere harcanan parayi keske bulabilsek, Iddia ediyorum 2 milyon TL bile degildir.

Ayrica altyapi oyuncusuna tahammul edilmez lafina pek katilmiyorum :d

Emre Çolak'a ve Semih'e söylenenler göz önünde işte. Tahammül böyle birşeyse sözlük anlamını değiştirmek gerek. Altyapı olmak zorunda bun hemfikiriz zaten ama şimdiye kadar olmadı, bu saatten sonra da olmayacak. Direk biz bağıntılı bir olay değil bu, ligin durumu, ülkenin durumu vs vs birçok etmen var.

Altyapi sorunumuz, sadece parayla degil hocalarin oyunculara pek forma sansi verilmemesi.

Emre Çolak'a ve Semih'e söylenenler göz önünde işte. Tahammül böyle birşeyse sözlük anlamını değiştirmek gerek. Altyapı olmak zorunda bun hemfikiriz zaten ama şimdiye kadar olmadı, bu saatten sonra da olmayacak. Direk biz bağıntılı bir olay değil bu, ligin durumu, ülkenin durumu vs vs birçok etmen var.

Ben pek karamsar degilim. yeterki Unal Aysal istesin. Ulke kendi pisliginde debelene dursun, biz once kendi yanlislarimizi duzeltmemiz lazim.

Sen en iyi egitimciler ve altyapi antrenorleriyle calistigin surece basarisiz olmana imkan yok.

Kisa vadede basari icin alinan yabancilarla basarili olduk, fakat gecisi pek saglikli yaptigimiz soylenemez. Umarim bir an once gerekli adimlar atilir..

Merhaba,

Birinden "bu" veya "şu" diye bahsedince havalı olmuyorsunuz, boyunuz uzamıyor.

Kişiden adıyla; "Salih", "Mancini", ya da düzgün sıfatıyla; "futbolcu", "hoca" şeklinde bahsetmek, modern, akıllı, saygılı insana yakışandır.

Sevgiler.

İyi bi stoper olabilir belki..Bi maçla da asmak doğru değil aynı bi maçla göklere çıkarmak gibi

hepsinden yine hareketliydi takimin halini anlayin yani.

takimda 5 aydan fazla kalirsa sasmak lazim

Bu takımda faydalı olabileceği tek mevki 3-5-2 nin sağ stoper mevkisidir. Onun haricinde Salih cidden bu takımın oyuncusu değil. Belki zorlu maçlarda beraberliğin uyacağı maçlarda sağbek oynar o kadar. Alınması hata çocuğa da suç bulmuyorum kim reddedebilir ki taraftarı olduğu takıma transfer olmayı.

Galatasaray forması ile toplam 97 dakika sahada kalmış bir oyuncuya "bundan birşey olmaz" diyen zihniyet gereksiz zihniyettir, aşağılık zihniyettir.

Bu kadar da sert konusurum işte.

Eğer ki bu adamın ismi salih değil de "Adrian" falan olsa herkes daha çok fırsat verilmesini isterdi.

ki oynadığı maçlarda kötü de oynamadı. Mevkisinde oynatılmadığı halde ben yine de beğendim.

Benim en çok dikkatimi çeken havadan kötü değil ama yerden çok kötü gibi.

Yani hava topu alabiliyor, orta açabiliyor ama yerden seri pas yapamıyor.

Bir tek bana mı öyle geldi, bilmiyorum.

Son maçı izleyemedim yorum yapamam ama, gece Şansal'ın Salih'le ilgli yorumlarına denk geldim. Mancini çok beğeniyomuş, büyük bir yıldız yapacam diyomuş, Şansal da çok iyi oyuncu asıl mevkisi sağ bek değildir diyodu. Umarım haklı çıkarlar.

Geri
Üst Alt