- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 1.518
Stoper oynar belki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altyapıdan oyuncu çıkarma olayı hayal, öyle birşey yok çünkü. 10 yıldır olmadı bir 10 yıl daha olmayacak. Emre Can da unutulup gider yakındır. Türkiye'de takımlar transfer ile ayakta dururlar, bi jenerasyon yakalarsan 2 3 sene falan oynarsın en fazla sonra hepsini yollar değiştirirsin kadroyu, böyle gelmiş böyle gider bu iş. Altyapı oyuncusuna tahammül edebilecek taraftar yok bizde.
O halde zirlamayalim..
Altyapi Olmak zorunda..
Alt yapiyi gelistirmek cok zor degil. Sadece dogru egitmenleri bu sorunun buyuk bir bolumu hal olur. Turkiye'de bunun gerceklesmemesinin sorumlulari cok bilmis futbol yoneticileri... Mesala Ajax alt yapiya gecen sene 14 ile 16 milyon euro arasi harcamis. Peki ya biz ? kac milyon harcamisiz, cok merak ediyorum.
Sadece egitimcilere harcanan parayi keske bulabilsek, Iddia ediyorum 2 milyon TL bile degildir.
Ayrica altyapi oyuncusuna tahammul edilmez lafina pek katilmiyorum :d
Emre Çolak'a ve Semih'e söylenenler göz önünde işte. Tahammül böyle birşeyse sözlük anlamını değiştirmek gerek. Altyapı olmak zorunda bun hemfikiriz zaten ama şimdiye kadar olmadı, bu saatten sonra da olmayacak. Direk biz bağıntılı bir olay değil bu, ligin durumu, ülkenin durumu vs vs birçok etmen var.
seneye bu zamanlar bir yerli transferinde takas olarak ayrılır
Ayrılmazsa?
tahmin