#24 Salih Dursun

Herkes servet diyorda allah var servetin ilk dönemde acayip katkısı oldu bunun o kadar katkısı olursa öpüp başımıza koyalım.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Herkes servet diyorda allah var servetin ilk dönemde acayip katkısı oldu bunun o kadar katkısı olursa öpüp başımıza koyalım.

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Servet bu kulübün 2 senesini çaldı. Galatasaray tarihinin en fiyasko defans oyuncusuydu. Adını bile hatırlayamadığım takımların forvetleri madara ediyordu kendisini. "Overrated" denen kavram onun için düşünülmüş gibiydi.

Reankarnasyona inansam Mustafa sarp Salih Dursun olarak geri gelmiş derdim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maalesef büyük kazik..biliyorum erken konusmak iyi degil ama durumu pek ic acici degil..hic bir ekstra özelligi olmayan vasatin altinda bir oyuncu..

maalesef büyük kazik..biliyorum erken konusmak iyi degil ama durumu pek ic acici degil..hic bir ekstra özelligi olmayan vasatin altinda bir oyuncu..

Erken konusmak mi? Transfer etmeden once soylenildi zaten Galatasaray A2 icin yetecek yetenegi dahi olmadigi, bu saatten sonra konusmamiz erken degil gec kalindi maalesef. Klasik Kayseri kazigi siralamasinda ustlerde oynar bu transfer skandali.

Joker kartimiz sanki

Bundan olmaz, boşa ümitlenmeyin. Ne defansif açıdan ne de hücum açısından hiç bir özelliği yok. Bu zaten gelmeden önce belliydi.

Servet bu kulübün 2 senesini çaldı. Galatasaray tarihinin en fiyasko defans oyuncusuydu. Adını bile hatırlayamadığım takımların forvetleri madara ediyordu kendisini. "Overrated" denen kavram onun için düşünülmüş gibiydi.

Abartmayalim lütfen.

Servet'in iyi oldugu dönemler var.

Antrenman eksiği var, zorlandığını kendisi de söylemişti...Özellikle böyle iri fizikli futbolcuların form tutması daha fazla zaman alır...Ne kadar azimli, hırslı olduğuna dair mesajları güzel, umalım ki faydalı olsun...Verilen bonservis ücreti bu kadar yüksek olmasa acımasız eleştiriler bu kadar erken başlamazdı...

Transferi sözkonusu olduğunda ''Nötr'' kalmamın sebebi, sağbekten çok stoper alternatifi olur diye düşünmemdi, şimdi yerli orjinal stoperde geldi...Mancini Salih i müthiş çok yönlü bir oyuncu zannetmiş gibi davranıyor galiba!...

salihten bişey olmaz. vaybe 2.75 milyon çöpe gitti. şener veya tarıka verseydik o paraları. ya bu şeneri kimse görmüyormu adam ileri geri uçuyor. alvesin gençliği gibi herif

Hersey yetenek olsa su an 18 galibiyet ile liderdik bu kadroyla.

Bilmiyorum anlatabildim mi.

Emmanuel Eboue mesela bu ligin cok üstünde yetenek olarak. Ama az kosan ( defansif anlamda ), topsuz hic kosmayan, mücadeleden kacan futbolcularla doldurduk kadroyu.

Salih Dursun´un teknik becerisi baya düsük ama Mancini onu bi forvet, sol acik veya sag acik olarak kullanmasa fazla belli olmaz.

Fizigi iyi, topsuz iyi alan kat ediyor ve öylece oyunu rahatlatiyor, defansi iyi.

Salih Dursun´u Sneijder´i kessin diye almadik. Emmanuel Eboue´nun yedegi olsun diye aldik.

Hersey yetenek olsa su an 18 galibiyet ile liderdik bu kadroyla.

Bilmiyorum anlatabildim mi.

Emmanuel Eboue mesela bu ligin cok üstünde yetenek olarak. Ama az kosan ( defansif anlamda ), topsuz hic kosmayan, mücadeleden kacan futbolcularla doldurduk kadroyu.

Salih Dursun´un teknik becerisi baya düsük ama Mancini onu bi forvet, sol acik veya sag acik olarak kullanmasa fazla belli olmaz.

Fizigi iyi, topsuz iyi alan kat ediyor ve öylece oyunu rahatlatiyor, defansi iyi.

Salih Dursun´u Sneijder´i kessin diye almadik. Emmanuel Eboue´nun yedegi olsun diye aldik.

salihten yedekte olmaz. oyun zekası teknik defansif özellik hiçbirşey yok. bomboş bir adam

Bu adam bu kadardı zaten yani kapasitesi bu beyler, salihten bişey beklemek abartı olur esas.

Adam bile zaten şaşırdı transfer ettigimizde. Agladı, kendini peste transfer etti vs. Yani o bile şaşkın şu anda. Kendini biliyodur elbette

Bu adam bu kadardı zaten yani kapasitesi bu beyler, salihten bişey beklemek abartı olur esas.

Adam bile zaten şaşırdı transfer ettigimizde. Agladı, kendini peste transfer etti vs. Yani o bile şaşkın şu anda. Kendini biliyodur elbette

ya gstv de röportajını izledim. sunucu soruyor diyorki galatasaraya geldiğin için şanslısın salih diyor katılıyormusun. salihin cevap evet kesinlikle şanslıyım hatta dünyanın en şanslı insanıyım. şansıyla geldiğini kendide biliyor zaten.

ya gstv de röportajını izledim. sunucu soruyor diyorki galatasaraya geldiğin için şanslısın salih diyor katılıyormusun. salihin cevap evet kesinlikle şanslıyım hatta dünyanın en şanslı insanıyım. şansıyla geldiğini kendide biliyor zaten.

Eh o zaman kötü oynuyor diye bu adama suç bulmamak gerek, yazıktır. Yabancı kuralına, türk futbolcuların verimsizliğine, azize vs sövebilirsiniz. Kulübünde tek suçu belki verdiği ücretin fazlalığı olabilir.

Sadece biraz geç kaldık piyasadaki kalburüstü yerlileri toplamaya. Şimdide piyasada bunlar kaldı işte yapacak bişey yok.

salihten yedekte olmaz. oyun zekası teknik defansif özellik hiçbirşey yok. bomboş bir adam

Tamam.

Oyun zekasi nedir anlat hele.

Defansif acidan hangi özelligi yok.

Dogru dürüst sebepler yazamazsan hangi yüzle bu forumda kalacaksin onu merak ettim.

Bebeler günün futbolu sizin bildiginiz o 4-4-2 yazip, en degerli oyunculari oynatmak degildir. Hayatinizda hic bi kere Seminar´lara katildiniz mi ? Lisans´i hic demiyorum.

Geri
Üst Alt