Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkes servet diyorda allah var servetin ilk dönemde acayip katkısı oldu bunun o kadar katkısı olursa öpüp başımıza koyalım.
Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk
maalesef büyük kazik..biliyorum erken konusmak iyi degil ama durumu pek ic acici degil..hic bir ekstra özelligi olmayan vasatin altinda bir oyuncu..
Genç futbolcu alalım her geleni 2 maçta asalım :005:
Servet bu kulübün 2 senesini çaldı. Galatasaray tarihinin en fiyasko defans oyuncusuydu. Adını bile hatırlayamadığım takımların forvetleri madara ediyordu kendisini. "Overrated" denen kavram onun için düşünülmüş gibiydi.
Hersey yetenek olsa su an 18 galibiyet ile liderdik bu kadroyla.
Bilmiyorum anlatabildim mi.
Emmanuel Eboue mesela bu ligin cok üstünde yetenek olarak. Ama az kosan ( defansif anlamda ), topsuz hic kosmayan, mücadeleden kacan futbolcularla doldurduk kadroyu.
Salih Dursun´un teknik becerisi baya düsük ama Mancini onu bi forvet, sol acik veya sag acik olarak kullanmasa fazla belli olmaz.
Fizigi iyi, topsuz iyi alan kat ediyor ve öylece oyunu rahatlatiyor, defansi iyi.
Salih Dursun´u Sneijder´i kessin diye almadik. Emmanuel Eboue´nun yedegi olsun diye aldik.
Bu adam bu kadardı zaten yani kapasitesi bu beyler, salihten bişey beklemek abartı olur esas.
Adam bile zaten şaşırdı transfer ettigimizde. Agladı, kendini peste transfer etti vs. Yani o bile şaşkın şu anda. Kendini biliyodur elbette
ya gstv de röportajını izledim. sunucu soruyor diyorki galatasaraya geldiğin için şanslısın salih diyor katılıyormusun. salihin cevap evet kesinlikle şanslıyım hatta dünyanın en şanslı insanıyım. şansıyla geldiğini kendide biliyor zaten.
salihten yedekte olmaz. oyun zekası teknik defansif özellik hiçbirşey yok. bomboş bir adam