2 maçta adamı astınız be Kayserinin kondisyon seviyesine bakın önce adam geldiği 1,5 hafta oldu idmanlarda çok zorlandım diyor demek ki sezon başından beri iyi çalışamamış süre vermek lazım.Gerçekle de sanalı ayıramıyorsunuz herşeye Pes 2013 mantığıyla bakıyorsunuz durun hele yahu adam takıma yeni geldi sisteme ve mevcut oyunculara uyum sağlaması lazım fiziken diri olması lazım sade boy,pos,kalıpla olmuyor bu işler 100 metreyi parsellemesi lazım buda iyi bir kondisyon ve fiziki yapı gerektirir...
Aynı şeyi bende ifade etmeye çalışmıştım daha önce...Haftada 4-5 x 2 saat tenis oynarım, belli yaştan sonra başlamama rağmen iyi seviyede bir veteran olma yolunda ümit vaad etmekteyim

!...Kendimi zinde hissetmediğim (Uykusuzluk, bir önceki günün fitness yorgunluğu gibi) durumlarda, beginner arkadaşlarıma öğrettiğim standart hareketleri bile bozuyor, konsantrasyonu üst seviyede tutmakta zorlanıyorum, oyun kalitem birkaç level birden düşüyor...
Çocuk daha yeni gelmiş, hırsla çalışıyor, zorlandığını da itiraf ediyor zaten ki bu ''Size'' daki adamın 10 günde fit duruma gelmesi imkansız...Solbek Telles in tam bir hücum beki olduğu tezi doğru ise Sağbek in daha defansif olması isabetli olacaktır, Salih hedeflediğini söylediği maç başı 13-14 km koşu mesafesine ulaşırsa bazı maçların belli bölümlerinde rakibin o kanadını çok zor durumlara da düşürebilir...
Tabi forum ahalisine göre, takım hem 4-3-1-2 oynasın (1=Sneijder), hem de iki tane full hücum bekiyle rakiplere nefes aldırmasın ve bunu standart olarak her maç uygulasın...Kariyerinin belki de en iyi sezonunu geçiren Melo nun yanında düşünülebilecek en iyi iki adamla bile mümkün olmayacak bir ütopyadır bu format...
Muhteşem bir sağbek olduğunu iddia etmiyorum, hatta stoper olarak takımda tutunma şansını daha fazla görüyorum...Memleket takımıma ödenen bonservis bedelini bende yadırgadım...
Ama Avrupa nın büyük takımlarındaki her bek oyuncusu da bir Lahm değil...Sözgelimi Milan efsanesi Maldini, döneminin en iyi takımında kariyerinin çok büyük bölümünü solbek olarak geçirdi; çabuk bir oyuncu değildi, slalom yaparak rakiplerini ipe de dizmedi, asist kralı da olmadı, kenardan oyunda kurmadı...