#24 Salih Dursun

Tek kelime ile leş en gereksiz transfer aksini iddia eden çıkamaz heralde

O parayi tarika versek iyiydi yaw.

Hajrovic ile Ontivero kanat değiştirse bir de öyle bakılmalı bu maç...

Hiç birşey oynadığı yok, birde sürekli faul yapıyo çok kötü ya

uzun yıllar bizimle kalacak. sabrinin yükü:) hafifledi artık.

Bu adamdan hiç umutlu değilim.Hele şu dengesiz girişleri yok mu çok canımızı yakabilir.

Transfer dönemini iyi incelemek lazım aldığımız oyuncuları geneli zayıf çelimsiz gençler Salih fiziğinde birine ihtiyacımız olduğunu düşündüğü için aldı hoca yoksa yeteneğine güvendiği için almadığı ortada takıma güç katmak istiyor hoca.

Böyle giderse ancak yeni mustafa sarp veya servet olur fazlası değil:crushed:

2.75 mio :'(

biraz şans verelim sonra değerlendirelim demiştim ama yok. bunda yetenek yok. bildiğin kasap. m.sarp'ın sağ bek versiyonu

devre arası yaptığımız tek hata sanırım.Olur o kadar.

Ulan bana bak Galatasaray! Yillardir Sabriyi cektik cektik cektik, sabrettik, tam gitti gidecek herif yaslandi oh surda yakinda kurtulcaz takimdan gidecek derken bu Salihi bize getirdiniz. Eger bu oyuncu da böyle devam ederse ve yillarca bunu cekersek yemin ederim UEFA'ya sikayet mektubu yazarim göz kanserini tesvik edecek futbolculari sahada bilerek bekletiyorlar diye!!!

Kmse kusuruma bakmasın ama salihi kim aldıysa futbol ile ilgisini bıraksın. Buda yılmaz vuraldır galiba artık. Neyse en azında rekabet icin faydalı ola gilir antrenmanlarda. Diğer transferlerde ama hepsinde ışık var. Veyseli beğendim

30 gün içerisinde iade edebiliyormuyuz ? Fiş yokmu fiş.. !

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Chedjou'ya pas vermekten başka hiç birşey yapmadı ilk yarı boyunca çok çalışıyor çok yoruluyor buna bi şey dediğimiz yok ama Sabri'den hiç bir artısı yok hatta üzülerek söylüyorum tomarla eksisi var.Bence devre arası yapılan transferler içerisinde en gereksiziydi kendisi.

Geri
Üst Alt